Špičková a rychlá jízda tankem

Snažíte se zajímat už delší období o obrovské vojenské stroje a podobná technická zařízení? Veliké stroje, které si hledají cestu plným přírodním terénem a budí pocit nezničitelných velikánů? Potom se vydejte na moderní tankodrom, kde bude komukoliv prezentována a především nabídnuta jízda tankem , která je v každém případě perfektní. Během okamžiku se tak můžete objevit uvnitř tanku, což pro každého bude určitě dosažením osobitého velkého snu. Jízda tankem, to není pouze prezentace v hale, ale skutečný a špičkový zážitek.

Jedná se o silný tank VT55, který své nepřátele zahání už samým vzhledem. Abyste si případnou jízdu tímto strojem vychutnávali naprosto na plno, je tomu přizpůsoben také dostatečně propracovaný tankodrom . Jeho seskupení a výškové rozdíly předkládají opravdu vše, co lze během jízdy tímto strojem očekávat. Náročná stoupání, sjezdy dolů, ale taktéž znamenité brody a kvantum bahna v okolí. Pro patřičné milovníky tohoto armádního sektoru je připraven také profesionální transportní stroj BVP. I s pomocí něho lze prožít rychlou a prvotřídní jízdu plnou emocí a optimálních armádních podmínek.

Již od prvního okamžiku mluvíme o jízdě tankem, ale měli bychom upřesnit, že Vaší prvotní náplní bude především řízení tanku . Dlouhatánských 30 min bude obrovský a nedobytný tank jen pod Vaším vedením a řízením, kdy si s ním můžete hrát kdekoliv po tankodromu. U procesu řízení se může dozajista střídat hned spousta Vašich kamarádů nebo rodinných členů.

Tankodrom a jízda obrněným transportérem se tak můžou stát naprosto precizním a úchvatným dárkem pro libovolného specialistu a obdivovatele těchto strojů. Nebojte se neomezené a zcela unikátní jízdy na základě vlastní libosti. Skvělá jízda s instruktorem, který Vám řízení tohoto stroje přesune naplno do Vašich dlaní. Nebojte se proto vyjít na praktický a naprosto netradiční tankodrom.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation