Technika emoční svobody, autopatie, energetická psychologie, hypnoterapie, neurolingvistické programování

Technika emoční svobody, autopatie, energetická psychologie, hypnoterapie, neurolingvistické programování – tohle všechno jsou prostředky s pomocí kterých můžete zásadně změnit svůj život k lepšímu.

www.eft-brno.cz - EFT terapie, semináře, kurzy, bezplatná poradna, autopatie, hypnoterapie, neurolingvistické programování, energetická psychologie

Technika emoční svobody neboli EFT se řadí mezi ve světě velmi uznávané techniky, patřící do oboru nazývaného energetická psychologie. Metoda EFT Vám pomůže vylepšit vztahy s lidmi, zbavit se nízkého sebevědomí, zbavit se nespavosti, různých fóbií, zbavit se zdravotních a mnohá dalších problému. EFT je základ a může se výborně kombinovat s dalšími metody.

Více o Technice Emoční svobody si můžete přečíst na EFT-BRNO.cz, stránka obsahuje také krátkou prezentaci a video.

Další výborná metoda, která má prokazatelné výsledky léčení i medicinou nevyléčitelných nemocí je Autopatie. „Autopatie je metoda celostního pozitivního ovlivňování organismu, od jeho spirituální sféry přes mysl až po jednotlivé tělesné orgány. Vyrostla na základě klasické homeopatie. Na rozdíl od ní však nepoužívá léky, nýbrž homeopaticky upravenou vlastní slinu léčené osoby, působící na principu jemnohmotné resonance“. – Mgr. Jiří Čehovský (zakladatel této léčebné metody, uznávaný léčitel a homeopat.). Více o Autopatii si můžete přečíst na EFT-BRNO.cz

Hypnoterapie: Hypnóza je stav hluboké relaxace a zostřeného vědomí, je to léčba vycházející z možnosti ovlivnění hlubších úrovní vědomí. Využívá stavu, který je na pomezí bdění a spánku a tento stav zvyšuje schopnost člověka absolutně se soustředit, protože myšlenkové procesy krátkodobě zastaveny. Hypnotický polospánek je stav „soustředěné mysli“, při kterém nejste ani plně při vědomí, ani úplně nespíte. V hypnóze dovolíme své vnitřní mysli uskutečnit změny. Naše podvědomí se otevírá a přijímá pomocné a prospěšné sugesce. Podvědomá mysl nedokáže rozlišit skutečnost a fikci, proto nemá pochybnosti a nekritizuje. Tak nám nic nebrání své podvědomí doslova naprogramovat. Můžeme dokázat všechno, co chceme.

Vizualizace je metoda, kterou vyučovali po staletí všichni věhlasní učitelé, a kterou učí významní učitelé dodnes. Vizualizace má takovou moc proto, že vytváříte-li v mysli obrazy o sobě se vším tím, po čem toužíte, generujete myšlenky a pocity, že už jste to získali.

Je to technika, která zapojuje představivost a pomáhá tak lidem, aby se vyrovnali se stresovými situacemi, naplňovali svůj potenciál a využili léčivé procesy těla samotného.

NLP (neurolingvistické programování): je revoluční přístup k psychoterapii. Je založeno na vztahu mezi vzorci chování a vzorci myšlení. Je to fascinující technika, která neuvěřitelně snadno a efektivně mění lidské životy. Více informací o Neurolingvistickým programování.

Pokud se chcete dozvědět víc o metodách a naučit se je používat můžete absolvovat kurz v Brně. Také můžete využit možností bezplatné poradny. Moc se na Vás těšíme.


Centrum pozitivního myšlení

www.eft-brno.cz - EFT terapie, semináře, kurzy, bezplatná poradna, autopatie, hypnoterapie, neurolingvistické programování, energetická psychologie

Brno, Cejl 72, areál RETOZ a.s., budova A,2. patro dv. A218
602 00 Brno- Zábrdovice

Číslo mobilního telefonu: +420 775 292 660, +420 605 289 510
IČO: 87916291
Email: info@eft-brno.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation