Myslete na kvalitní odpočinek a zdravý spánek

Naše tělo nám vždy dává ráno vědět, zda si v noci dobře odpočinulo. Není-li spánek kvalitní, necítíme se během dne v kondici. Předejít bolestem páteře a nezdravému odpočinku lze koupí vhodné postele a také ideální matrace. Na přehledném webu Spíme.cz si každý zákazník může v pestré, a cenově příznivé nabídce vybrat komfortní postel, rošt či matraci přímo od výrobce. Přesně na míru – tak, aby mohl usínat „jako v bavlnce“.

 

Tradiční, a stále oblíbený dřevěný materiál

V širokém sortimentu výrobků mají své místo i zákazníky vyhledávané postele z masivu. Není divu, neboť dřevo je populární přírodní materiál s mnoha přednostmi. Objednat si můžete masivní postel hned v několika variantách. Buď lze volit dvoulůžko (manželské postele), nebo si zákazník může pořídit jednolůžko (dětská postel). A z jakých druhů dřeva je možné vybírat? Nabídka zahrnuje například kvalitní postele z masivního smrku či borovice, a k dalším oblíbeným materiálům patří buk, dub, olše, bříza, javor a jasan.

 

Aby tělo nebolelo…

Výhodou nákupu dřevěné postele přímo od výrobce je i to, že zákazník může mít lůžko přímo na míru. Postele z prvotřídního masivu jsou vyráběny ve všech typových rozměrech – 180 x 200, 160 x 200, 140 x 200 a 90 x 200 (masiv disponuje šířkou 4 cm). Máte-li zájem, můžete si vybranou postel dobře prohlédnout, případně vyzkoušet, a to v kamenných prodejnách v Táboře, Brně a Praze.

 

Také na matraci velmi záleží!

Pečlivost se vyplácí nejen při výběru ideálního lůžka, podcenit nelze ani volbu matrace. Chcete-li zdravě a klidně spát, vsaďte na zdravotní matrace. Jak u dřevěných postelí, tak i u matrací lze volit některý z běžných rozměrů, avšak v případě potřeby vám výrobce oba produkty rozměrově přizpůsobí. U postelí lze také prodloužit délku nebo třeba zvýšit sed lůžka. Pro více informací neváhejte navštívit web Spíme.cz, kde vám vždy ochotně poradí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation