Hrajte US Powerball a přidejte se k těmto mladým miliardářům

Všichni hrajeme US Powerball, abychom vyhráli jackpot. Onen jackpot, který by změnil náš život. Stačí k tomu správná volba čísel. Někomu se podaří správná volba již na začátku života, a to bez hraní loterijních her. Jen čtěte dál.

 

V současnosti je na světě 1 426 miliardářů, z toho 29 z nich je méně než 40 let. Dohromady vlastní $119 miliard, to není špatně, že?
Kdo jsou tito bohatí mladíci?

Eduardo Saverin

Věk: 30
Hodnota jmění: $2, 2 miliardy (více než Kč 41, 7 miliardy)

Tento 30 let starý miliardář vlastní majetek v hodnotě $2, 2 miliardy, jež si vydělal spoluzaložením sociální sítě Facebook. Nicméně už s Marke Zuckerbergem není takový kamarád. Proběhla mezi nimi soudní bitva, kde byl odměněn 5% podílem na společnosti. Nyní žije pohodlně v Singapuru a své jmění investuje do začínajících projektů.

 

Eduardo Saverin

 

Scott Duncan

Věk: 30
Hodnota jmění: $5,1 miliardy (více než Kč 96,6 miliardy)

No a tento mladík měl to štěstí, že se narodil do bohaté rodiny. Zdědil ohromující jmění po energetickém magnátovi Danu Duncanovi, který byl zakladatelem Enterprise Products Partners. Má takové štěstí, že by možná měl zkusit hrát US Powerball.

 

Scott Duncan

 

Albert von Thurn und Taxis

Věk: 29
Hodnota jmění: $1, 5 miliardy (více než Kč 28, 4 miliardy)

Další šťastný mladý muž zdědil společnost Albert von Thurn und Taxis ke svým 18. narozeninám. Jaký to dárek k narozeninám, bude těžké jej překonat. Věnuje se závodění s auty a dokonce jezdí s německou závodnickou ligou.

 

Albert von Thurn und Taxis

 

Dustin Moskovitz

Věk: 28
Hodnota jmění: $3, 8 miliardy (více než Kč 72 miliardy)

Jen proto, že je někdo miliardář, nemusí se chovat jako snob. Dustin Moskovitz patří také ke slavným osobnostem Facebooku, přestože tam již déle nepracuje. Jeho bohaství jej moc nezměnilo. Do práce jezdí na kole a když někam letí, použije komerční let. Rád tak kempuje a rád zapíchne stan do země, třeba u příležitosti festivalu Burning Man.

 

Dustin Moskovitz

 

Mark Zuckerberg

Věk: 28
Hodnota jmění: $13, 3 miliardy (více než neuvěřitelných Kč 252 miliard!)

Je těžké uvěřit, že je Marku Zuckerbergovi pouhých 28 let. Už toho tolik ve svém životě dokázal! Je výkonným ředitelem společnosti Faceboook, jejichž webová stránka je momentálně druhá nejnavštěvovanější na světě. Často nocí jedno tričko, prý mu to šetří ráno čas a je vegetariánem, přestože mezi jeho „Like“ Facebook stránkami naleznete Mc Donald’s. Kvůli příbuzným své ženy se začal v roce 2010 učit čínsky, a mezi jeho oblíbené muzikanty patří Daft Punk či Shakira.

 

Mark Zuckerberg

 

Nyní se máme díky US Powerball šanci přiblížit k těmto mladým miliardářům a natáhnout naše bankovní účty do maximální kapacity.

Neplýtvejte časem. Mladší už nebudeme ….


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation