EKONOMICKÉ A EKOLOGICKÉ ČIŠTĚNÍ PODLAH – BONA SPRAY MOP

Bona Spray Mop je určen pro moderní domácnosti a skutečně šetří Váš čas. K čištění nepotřebujete vodu, kýbl ani prostředek rozpouštěný ve vodě. U běžných čističů používáte příliš velké množství vody, které dřevěné podlaze škodí. Bona Spray Mop si dávkujete dle své vlastní potřeby a podlaha tím netrpí. Bona Pad na Bona Spray Mopu „uzamkne“ špínu do utěrky, která je tak součástí mopu a neroztírá usazenou špínu na podlahu.
 

BONA SPRAY MOP obsahuje: 
• Bona Čistič na podlahy 0,85 l – náhradní náplň je nyní  opakovaně doplnitelná připravena k okamžitému použití!
• Bona Spray mop s otočnou hlavicí
• Bona Čistící pad z mikrovláken, který spolehlivě absorbuje prach a nečistoty.
Bona Spray Mop je rychlý, snadný a účinný prostředek na dřevo, laminátové a korkové podlahy. Nezanechává nepříjemné a mdlé stopy po čištění. Je odolný a má ergonomický  tvar.

Výrobky nejsou toxické. Máte jistotu, že používáte to nejlepší pro vaši podlahu a zároveň chráníte životní prostředí.
 

Novinka!

Bona Spray Mop Motion 
Bona Spray Mop Motion je mop určený pro čištění dřevěné, laminátové a korkové podlahy, ale může být použit pro všechny typy podlah! Nabízí 4krát účinnější čištění než s běžným mopem, a to pomocí sonického pohybu (stejné vibrace jako při čištění zubů zubním kartáčkem) k odstranění znečištěných zaschlých skvrn na podlaze pomocí vibrací). Sonický pohyb lze zapnout nebo vypnout dle potřeby.

Mop funguje na 4 AA baterie, které jsou součástí balení. Mop s otočnou hlavou dosáhne i do těžce přístupných míst. Pratelná mikrovláknová čistící utěrka vydrží až 300 vyprání, ale je nutné ji prát bez aviváže!

Sada obsahuje Bona Čistič na parkety, Bona Spray Mop Motion a Bona čistící mikrovláknovou utěrku.


A co na to J&H Úklid?

Pokud se rozhodnete využít služby naší úklidové firmy, jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Provádíme kompletní úklidové služby – strojové čištění všech druhů podlah, čištění kožených sedaček, mytí oken, čištění koberců, ale spoustu dalších úklidových služeb v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Slavkov, Prostějov, Olomouc, Zlín a další města ČR.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation