Nejlepší chaty jsou mobilní domy

Také jste zatoužili pořídit si chatu? V lůně přírody, nebo na břehu jezera? Pořídit v dnešní době chatu v bezvadném technickém stavu, takovou, o kterou se původní majitel staral, není snadné. Avšak existuje jiné a mnohem lepší řešení. Mobilní dům. Je stejně drahý jako chata a navíc je zcela nový, zateplený a nemusíte jej rekonstruovat. Jediné co potřebujete je pozemek s plochou, kam lze takový mobilní domek usadit. A máte chatičku jako klícku.

Pořízení starší chatky – úskalí

Kdo už podstoupil koupi chaty, ví, o čem hovoříme. Chaty mají v našich krajinách velkou tradici, ale 90% z nich je 50 i více let starých. Tedy když si takovou pořídíte, je třeba ji rekonstruovat, vyměnit nebo opravit střechu, dokonale vyčistit a pak je teprve obyvatelná. Pořízení chaty na skvělém místě vyjde na statisíce i miliony.

Mobilním domem vyřešíte vše

Když si pořídíte mobilní dům, vyjde vás jeho pořízení na stejné peníze jako chata. Avšak už nemusíte nic rekonstruovat, nic čistit, nic opravovat. Vše je naprosto nové. Jediné co budete muset udělat je dovézt nábytek a vybalit si své věci. To je celé. Mobilní domy mohou vypadat tak, jak si budete představovat. Můžou vypadat jako klasické zděné domky, jako nízkoenergetické stavby podle moderního návrhu architekta, nebo jako chata obložená dřevem.

Celoroční bydlení v mobilních domech

Mobilní domky vám však umožňují i celoroční bydlení. Stačí jen takový mobilní domek zateplit a připojit na dostupné inženýrské sítě a rázem je z takové chaty trvale obyvatelná stavba. A právě proto i v naší republice jsou mobilní domy stále oblíbenější.

Pořiďte nebo pronajměte si pozemek na zvolené lokalitě a my vám novou chatu v podobě mobilního domu přivezeme, usadíme a zprovozníme. Rázem budete mít krásnou, zcela novou chatičku, bez jakýchkoli zbytečných nákladů na rekonstrukce, opravy a úmorné práce. Díky mobilnímu domu se budete rekreovat a ne se dřít. A to je přeci to po čem toužíte.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation