Velmi šikovné články pro podnikatele

Článek níže přináší informace a praktické tipy pro všechny podnikatele. Najdete zde mnoho zajímavých podnětů a nápadů týkajících se nejen nově založených firem. Například témata z těchto oblastí:

  • Jak vám virtuální asistentka ulehčí práci?
  • Jaké dokumenty jsou potřeba k založení s.r.o.?
  • Virtuální asistentka

Jak vám virtuální asistentka ulehčí práci?

V prvním článku s názvem “Jak vám virtuální asistentka ulehčí práci?“ se dozvíte, že podnikatelé stále hledají cestu jak kvalitně a efektivně skloubit pracovní činnosti s dalšími aktivitami a volným časem. Nápomocná v tomto směru může být virtuální asistentka. Více dalších informací si již přečtěte v článku zde.

Jaké dokumenty jsou potřeba k založení s.r.o.?

V druhém článku s titulkem “Jaké dokumenty jsou potřeba k založení s.r.o.?” se dočtete, že prvním krokem při zakládání s.r.o. je návštěva notáře. Před touto návštěvou byste si měli připravit výpis z rejstříku trestů, čestné prohlášení statutárního orgánu a souhlas s ustanovením do funkce, souhlas vlastníka nemovitosti s umístěním sídla a výpis z katastru nemovitostí. Více informací čtěte v zmíněném článku zde.

Virtuální asistentka

V posledním článku s titulkem “Virtuální asistentka” se dozvíte, že pro samostatné podnikatele i výkonné zaměstnance je moderní virtuální asistentka – softwarový robot s umělou inteligencí a lidskou podporou. Virtuální asistentka spolehlivě řeší jednoduché úkoly a pokud si budete přát, umí se propojit s mobilem, kalendářem, účetnictvím a e-shopem.. Více informací čtěte v zmíněném článku zde.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Post Navigation