Autopůjčovna Optimarent

Autopůjčovna Praha

19. 4. 2012, 16:30

Renomovaná autopůjčovna Praha vychází vždy vstříc svým zákazníkům. Ať se již jedná o jakýkoliv typ zákazníků. Individuelní nabídka služeb se vždy poskytuje v případě dlouhodobých i krátkodobých pronájmů vybraných vozidel.

 

Autopůjčovna Praha

V první řadě je to řidičské oprávnění příslušné kategorie, platný osobní doklad – pas či občanský průkaz, někdy je potřeba i platební karta a výpis z rejstříku trestů. To vše ale zjistíte dotazem nebo e-mailem, který najdete na webových stránkách. Dnes již každá autopůjčovna praha má svoji prezentaci na internetu. A zde si můžete vše potřebné zjistit.

S autem z autopůjčovny Praha i na cestu do zahraničí

Dnes není již problém použít půjčené auto i k cestě do zahraničí. U vámi zvolené autopůjčovny se stačí domluvit a auto je plně vybaveno k cestě do zahraničí. Vedle povinného a havarijního pojištění je vybaveno mimo dálniční známky platné na našem území i dálničními známkami pro průjezd ostatními státy. Je pravda, že si tuto službu můžou některé autopůjčovny započítat do ceny půjčeného vozidla, ale zase nemáte starost s těmito potřebnými nezbytnostmi pro nerušený pobyt v zahraničí.

Kontakt

Nonstop provoz autopůjčovny Praha

Kvalitní autopůjčovny již dnes disponují vyškolenými zaměstnanci, kteří jsou schopni poskytnout opravdu spolehlivé služby po dobu 24 hodin denně. Autopůjčovna Praha je jednou z mnoha autopůjčoven, která vám poskytne kvalitní vozidlo pro vás i vaší rodinu. Stačí si jen připravit ty správné doklady a domluvit si schůzku ve vámi vybrané provozovně.

Autopůjčovna Praha

Autopůjčovna poskytuje svým zákazníkům i další služby – bonusy. Ty se týkají například dlouhodobých pronájmů, zde se potom pronajimatel dostává na poměrně slušnou denní sazbu za půjčené vozidlo, nebo jsou to bonusy víkendové či pro rodiny s malými dětmi. Autopůjčovna Praha poskytuje automobil vždy v řádném stavu, dle předávacího protokolu. Standardem je samozřejmě auto čisté s plnou nádrží paliva. Auto ve stejném stavu vracíme majiteli zpět.
Optimarent.cz

Více informací o autopůjčovnách naleznete na stránkách společnosti OPTIMA RENT.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation