Světelné studio Aulix – luxusní svítidla a osvětlení

Světlo lidé potřebují k životu odjakživa. Základním zdrojem světla je slunce, to má ale nevýhodu, že nesvítí stále. Postupem času ale lidé přišli na to, jak rozdělat oheň a jako zdroj světla jim začaly sloužit louče a samotné ohniště. Byl to vlastně takový pravěký lustr a pochodně sloužily jako lampy. Potom se dlouho používaly svíčky, které se osazovaly i do umělecky zpracovaných lustrů z nejrůznějších materiálů. Později se začaly používat olejové lampy a po vynálezu elektřiny a žárovky skončila éra ohně jako zdroje světla.

V dnešní době se světlo svíček používá spíš pro navození příjemné atmosféry, ke svícení slouží především svítidla elektrická. Jak je systém osvětlení realizovaný, to záleží na využití konkrétní místnosti. Dobře funguje systém centrálního lustru, který je doplněn vedlejšími svítidly, jako jsou stojací lampy, světla ve stěně a další. Lustr se stará o základní osvětlení místnosti, měl by tedy do stylu zařízení interiéru zapadat.

Moderní svítidla pomáhají pozvednout celkový estetický dojem z místnosti. V současné době existuje velké množství známých bytových designerů a návrhářů, kteří vyvíjí nová designová svítidla. Svítidla tak hrají všemi barvami, mají rozličné tvary a jsou vyrobena z tradičních i zcela ojedinělých kombinací materiálů. Každé svítidlo je unikátní a v interiéru vytváří odlišnou atmosféru, je tedy důležité vybrat si správně, abyste se doma cítili skutečně dobře.

Důležitý je také tvar a celkový design osvětlení, který udává směr světla a produkuje různé stíny. Světelné studio Aulix má k dispozici několik set modelů nejrůznějších typů svítidel od těch běžných jednoduchých až po ty luxusní. Exkluzivní svítidla nemusí být nápadná, stačí jednoduché tvary, efektní použití tvaru a barvy a svítidlo vám vytvoří jedinečnou atmosféru, o které jste vždy snili.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation