Jackpot USA Powerball nazadržitelně roste!

Americká loterie Powerball patří rozhodně k těm nejpopulárnějším loteriím z nabídky MegaLoto.cz. Ve středečním tahu se nikomu nepodařilo vyhrát vysněný jackpot, což znamená, že jackpot narostl o dalších deset milionů dolarů a máte jej tak šanci pokořit se svými šťastnými čísly, a to již tuto sobotu, hraje se o báječných $80 000 000, více než závratných Kč 1,6 MILIARDY!

Loterijní hry provázejí lidstvo po doslova už tisíce let. Věděli jste například, že Velká zeď v Číně byla financována z loterijní hry pořádané tehdejší vládou? Tyto typy loterií často financovaly komunitní projekty po staletí, v dnešní době byly nahrazeny moderními verzemi loto her, kasiny či  Keno. Keno provozovala už dynastie Han (205 – 187 před naším letopočtem) a právě z ní se ze značné části financovala Velká čínská zeď.

První známky o evropské loterii pocházejí se starého Říma (27 před naším letopočtem), kde loto hry patřily k pobavení při slavnostních večeřích, ale také se zisk používal k opravám města Říma.

US Powerball sice pochází z roku 1988, ale na svědomí má již dlouho řadu milionářů. Tato loterie využívá k losování dvou osudí, ze kterých se losují čísla. Z prvního 5 bílých míčků a z druhé osudí jedno červné Powerball číslo.

Nechte se vést vaší intuicí a zvolte si svá čísla správně do sobotního tahu US Powerball  k mání je více než masivních Kč 1,6 MILIARDY.

Hrajte o 80 milionů dolarů s MegaLoto.cz

Jackpot US Powerball šplhá již od vánočního losování, kdy naposledy vyhrál Kevin Carlson z Missourri a odnesl si domů hotovostní cenu v hodnotě $39 875 184,78! Přehoupne se jackpot v sobotním losování anebo jej vyhrajete právě VY?

Powerball státy USA

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation