Umění obrátit miliony v miliardy

Až stydlivý výherce jackpotu Powerball, který se rozhodl pro jednorázovou výplatu $125 milionů z výhry $220 milionového jackpotu americké loterie Powerball, není již tak plachý přijde-li na jeho loterijní štěstí. Brad Duke se totiž rozhodl popadnout štěstí za pačesy a má v plánu obrátit své milionové vítězství v miliardové jmění, jež mu zajistí více, než pohodlný život.

Časopis Fortune publikoval neuvěřitelný příběh 34-letého muže, který strávil celý měsíc po svém masivním vítězství tím, že dával dohromady vítězný tým finančních poradců. Neutratil své vítězství za exotickou dovolenou na ostrově, což bývá často první reakcí novopečených loterijních vítězů. Brad má ale fantastický cíl, jež ale vyžaduje hodně práce!

Brad Duke

Co se týče dosáhnutí svého cíle, zatím Brad podnikl opravdu hodně. $45 milionů utratil za bezpečné investice s nízkým rizikem, jako jsou městské dluhopisy. Dalších $35 milionů bylo investováno do nemovitostí a plynu či oleje – investic s vyšším rizikem. $1,3 milionu bylo vyčleněno pro rodinu, Brad poplatil $18 000 za svůj studentský dluh a $125 000 za hypotéku. Vítěz si pak vzal trošku volna, navštívil se svými 17 přáteli Tahiti, což jej vyšlo na $63 000. Sobě si pak pořídil automobil VW Jetta, již použitý za $14 500. A konečně zakoupil dárky pro každého člena rodiny, v celkové hodnotě $12 000.

Za první roku a půl je jasné, že pan Duke ví naprosto přesně, co dělá. Již se mu podařilo rozrůst své jmění na $130 milionů. Jeho cílem je dosáhnout hranice miliardy dolarů v průběhu příštích 10 let. Možná se vám to zdá přemrštěné, ale dle jeho profesionální finančních poradců lze tohoto cíle dosáhnout do dvanácti let. Zatím si Brad pořídil jen auto z druhé ruku a zatím se ani nenamáhá s nákupem nějaké vily, naopak prohlásil: “Budu mít jednou nové auto a dům, ale zatím ne teď.” Moudrá slova mladého byznysmana, jež se rozhodl koncentrovat na svou poradenskou společnost a pořídil si kola, namísto rozprášit všechny peníze za velké domy a sportovní auta.

Nechte rozrůst své jmění

Brad je od výhry jackpotu mnohem šťastnější a snažší se zlepšit život i lidí kolem sebe! Své staré auto věnoval svému synovci, zaplatil dluh jiného člena rodiny a svou rodinu vzal na zaoceánskou plavbu. Říkáme si, co má asi budoucnost pro pana Brada Duka přichystáno? Jistě se bude jednat o zářivou budoucnost!

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation