Cestování první třídou

Všichni víme, jaké to je sedit po mnoho hodin narváni v sedadle, kolem křičí děti a osoba sedící vedle vás, prostě nechce přestat s vyprávěním nudných příběhů. Odkud vane onen podezřelý odér? V tom samém letadle sedí lidé, kteří měli větší štěstí, pojídají gurmánské pochoutky a popíjejí drahé šampaňské. Mluvíme tu o první třídě, výborný způsob cestování pro vítěze v loterii.

 

Aerolinky v dnešních dnech udělají opravdu hodně, aby zapůsobily na bohaté zákazníky, a tak se předhánějí v tom, kdo nabídne lepší služby.

 

 

Emirates

Tato letecká společnost z Dubaje, jež se vždy snaží být o krok napřed, aby potěšila své cestující. Nemusíte se ani stresovat, co se týče příjezdu na letiště, šofér vás vyzvedne a doveze včas k odletu. Za letu můžete odpočívat ve vašem privátním kupé za zašupovacími dveřmi s vlastním mini barem. Pokud jste pasanžérem letu A380, můžete dokonce využít osvěžující sprchy ve spa. To zní skvěle, že?

Emirates

Qantas

Jejich kabiny první třídy byly navrženy Australanem Marcem Newsonem. Cestující mohou spát na pohodlných matracích z ovčí kůže, poté co potěší své chuťové pohárky jídlem z nabídky oslavovaného australského kuchaře Neila Perryho. Pokud nevíte, jak správně skombinovat jídlo s vínem, nedělejte si žádné starosti, someliér, který je za letu přítomen, vám s radostí poradí.

Qantas

Singapore Airlines

Pokud jste pasanžérem letu první třídy singapurských aerolinek, čekají na vás fantastické gurmánské speciality, víno a šampaňské je servírováno v křišťálových sklenicích. Chcete-li se za letu pobavit, vaše prostorné sedadlo se dá lehce proměnit ve vaše vlastní unikátní „kino“ s 24 palcovou LCD obrazovkou, kde se lze podívat se na nejnovější světové filmy.

 

Singapore Airlines

 

Qatar Airways

Tato letecká společnost nabízí vynikající menu od slavných kuchařů a ve svém privátním kupé můžete odpočívat přikryti peřovými peřinami. Pokud se sami nudíte, můžete se přesunout do společného salónku a pobavit se s vyvolenými spolucestujícími. Na zdraví!

 

Qatar Airways

 

Cathay Pacific

Tato společnost z Hong Kongu, Cathay Pacific, nedávno představila novou první třídu. Kromě super technického vybavení k osobní zábavě za letu, vylepšila společnost i celou úroveň spánku, za použití nejlepších látek pro povlečení a pyžam. Barevné schéma je elegantní a vše provedeno v kůži. V kosmetické taštičce obdržíte produkty australské značky Aesop.

 

Cathay Pacific

 

Až budete cestovat příště, po velké výhře v loterii, cestujte pohodlně a stylově.

Která výhra vám k tomu může momentálně pomoci nejvíce?

 

Již DNES se hraje o jackpot MegaMillions – $189 000 000

ZÍTRA máte šanci ve tahu US Powerball – $70 000 000

Posledních pár dní zbývá k tahu říjnové tomboly o celkové ceně €105 000 000

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation