Vozidla budoucnosti

Jules Verne nebyl jistě jediným, koho zajímalo, co očekávat od budoucnosti. Samozřejmě nelze vše předem odhadnout, ale co se automobilů týče, máme již určitou představu. Pojďme se podívat blíže na několik z nich …

Nejenom, že mají auta divoký design, ale také mají pohon na všechno možné, jenom ne na benzín. Auta budoucnosti budou napájena elektřinou, vodíkem, bioplynem, syntetickými plyny, dokonce byla předpovězena vozidla na nukleární pohon.
Future car
Momentálně existují elektrická vozidla, jako například Nissan Leaf či hybrid Chevy Volt. A mluvíme-li o vodíkových autech, začali být pomalu vyráběna auta Honda Clarity a Mercedes B-Class F-Cell.

Zelená budoucnost
Můžeme se začít těšit na čistý vzduch bez emisí a manufakturní proces, který nazanechá negativní vliv na naší planetu. Honda a další továrny momentálně staví auta za pomocí bio textílií. Materiály jako uhlíková vlákna budou nahrazeny bio vlákny, která budou odolnější než ocel, ale pružnější dost na absorbování a následnou distribuci energie při srážkách.

Zelená budoucnost
Máme tedy auta budoucnosti, jež budou šetrná k přírodě, ale máme se jako lidé na co těšit? Auta budou bezpečnější díky bezpečnějším materiálům a pokroku technologie. Vozidla sama zaparkují, přivolají pomoc či budou sama řídit úplně.
Auta budoucnosti
Budou auta létat?
O schopnosti aut létat se spekuluje už dlouhou dobu, každý jistě chtěl Fantomasovo auto. Skutečností je, že se nejedná o hudbu budoucnosti. Už bylo dokonce vyrobeno několik prototypů, jmenujme alespoň několik zástupců: PAL-V One, Switchblade, X-Hawk, LaBiche FSC-1, Moller Skycar či the Milner AirCar.
Future Flying Car
Děti dneška nejspíš budou moci řídit, létat či jezdit pod vodou a nebude se již déle jednat o fikci. Technologie jde mocně kupředu!
Auta budoucnosti
Všechna tato vozidla jistě nebudou levnou záležitostí. Ale pro vás, jako budoucí vítěze v loterii, se nebude určitě jednat o závratnou částku.
MegaLoto.cz vám přeje hodně štěstí ve hře!

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation