FLYMO – lepší péče o zahradu

FLYMO je značkou, která vyrábí a dodává potřebná zařízení pro práci na zahradě. Značka FLYMO, která má na trhu již svoji nezanedbatelnou tradici, se soustředí především na výrobu sekaček. Zabývá se samozřejmě také jejich inovací a zdokonalováním. Kromě sekaček se FLYMO věnuje i dalším zahradnickým potřebám, jako jsou nůžky na živý plot, drtiče zahradního odpadu, zahradní vysavače nebo vyžínače a zarovnávače trávníku. S FLYMO nástroji se zahrádkaření stává rychlejším a snadnějším.

FLYMO sekačka na vzduchovém polštáři

FLYMO ustavičně vyvíjí nové nástroje a ty staré vylepšuje. Tímto způsobem se na trh dostala i FLYMO sekačka na vzduchovém polštáři. Tyto FLYMO sekačky jsou originální v tom, že posekanou trávu stlačují v koši. Tím dochází k méně častému vyhazování odpadu a práce je tak rychlejší a pohodlnější. FLYMO sekačky jsou ideální pro sečení malých a složitých ploch. FLYMO sekačka na vzduchovém polštáři je lehká a snadno se s ní manipuluje. Není problém ani při skladování jelikož nedosahuje příliš velikých rozměrů. Sekání je rychlé, lehké a snadné pro vás.

FLYMO elektrická sekačka na trávu

Kromě sekačky na vzduchovém polštáři vyrábí FLYMO i klasické elektrické sekačky. Tato výkonná FLYMO elektrická sekačka na trávu má zadní válec, díky němuž dochází k pruhování travnaté plochy. Efektivně zarovnává trávu do jedné výšky, která je manuálně nastavitelná. Její předností je i snadné skladování.

Údržba zahrady s FLYMO

O zahradu je potřeba pečovat. A aby tato péče byla co nejefektivnější, je zapotřebí používat správné nástroje. FLYMO přesně tyto nástroje nabízí. Pro úklid zahrady od přebytečné štěpky, je nejlepší zahradní drtič odpadu. FLYMO elektrický štepkovač je výkonný a tuto práci zastane bez problémů, rychle a snadno. Má sběrný koš, do kterého zpracovaný odpad padá.

K úklidu dále slouží i zahradní vysavače nebo foukače listí. FLYMO tyto dvě vlastnosti kombinuje a přináší tak elektrický zahradní foukač listí, který rychle odklízí spadané listí ze zahrady. Universální funkce foukání a vysávání umožňuje uklidit zahradu lépe a pomocí jen jediného přístroje.

Kde sehnat zahradní nástroje značky FLYMO?

Kvalitní výrobky značky FLYMO je možné nalézt na eshopu www.husqvarna-krapacek.cz/flymo-c-155.html. Ten je oficiální a autorizovaným prodejcem, který zajišťuje kromě prodeje i servis.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation