Husqvarna – hlavní pomocník při práci na zahradě

Ořezat strom, posekat trávu, upravit živý plot, shrabat listí a správně se na to obléct vám pomůže Husqvarna. Nejčastěji je potřeba se na zahradě postarat o trávu. Produkty Husqvarna budou vaším plnohodnotným společníkem při práci se zahradou. Veškeré produkty Husqvarna naleznete na Husqvarna-krapacek.cz, který je oficiální autorizovaný prodejce zboží Husqvarna.

Husqarna, seznamte se

Výrobky patřící pod značku Husqvarna se řadí mezi nejúspěšnější výrobce zahradní techniky a to na celosvětovém trhu. Její vznik sahá až do konce 17. století. Tím si Husqvarna vybudovala tradici a dosáhla bohatých zkušeností se zahradní technikou.

Husqvarnu můžete znát díky výrobě motorových pil, sekaček na trávu, foukačům listí, křovinořezům nebo traktorům. Je oblíbená díky stálým inovacím a novým řešením při práci se zahradní technikou. Husqvarna nezapomíná ani na bezpečnost práce a stále se soustřeďuje, aby její výrobky byly lehce ovladatelné a přitom bezpečné jak pro vás, tak pro okolí. Mimo jiné se Husqvarna zaměřuje i na životní prostředí a dbá u svých strojů na spotřebu paliva a emise. Stará se i o ochranu uživatelů a ve své nabídce má Husqvarna ochranné obleky a speciální pracovní rukavice.

Husqvarna sekačky na trávu

Husqvarna je především známá pro svou výrobu sekaček na trávu. Kdo má zahradu jistě ocení kvalitu a výkonnost Husqvarna sekaček na trávu, které pomáhají udržovat trávník dokonale zastřižený.

V nabídce Husqvarna naleznete kompletní řadu sekaček na trávu splňující požadavky na profesionální použití nebo domácí použití. Husqvarna dodává sekačky s ručním nebo motorovým pohonem, benzinové i bateriové sekačky. Novinkou jsou zcela automatické sekačky na trávu. Podle typu trávníku a požadavků na péči o něj si můžete rovněž vybrat mezi modely se sběrem posekané trávy do koše, výhozem na plochu nebo zvolit mulčovací systém BioClip. Samozřejmostí pro Husqvarnu je pohodlí uživatele a ohled na životní prostředí. Všechny tyto faktory zajišťují vynikající výsledky vaší práce.

Zahradní traktory Husqvarna

Zahradní traktory Husqvarna jsou dalším výrobkem, který se umí efektivně postarat o neposlušně rostoucí trávník. Je vhodný zejména na větší plochy. Zahradní traktory Husqvarna jsou lehce ovladatelné i s jejich robustní konstrukcí.

Vyberte si tu správnou zahradní techniku od značky Husqvarna a podívejte se na její další nabídku.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation