Nejdraší dovolená na světě

Není dovolená, jako dovolená – na tom se jistě všichni shodneme. Úspěšná dovolená zavisí jistě na rozpočtu, časovém rozpětí a samozřejmě na dobré společnosti, pokud tedy nejraději necestuje sólo. Po velké výhře v loterii si můžete odškrtnout první i druhý požadavek. Pěnez a času budete mít jistě dost. A co pro vás tentokrát MegaLoto.cz našlo za lákavý tip? Jen čtěte dál.

 

Britská společnost zahájila letos na jaře kampaň na prodej neuvěřitelné dovolené. Jedná se doslova o životní zážitek. A co k tomu potřebujete? 2 roky a EUR 1 147 000, tedy přibližně Kč 29,7 milionu. Famózní cesta vede přes 150 zemí, cestuje se pouze v první třídě a ubytování je zajištěno jen v těch nejluxusnějších hotelech a resortech na světě.

 

A kam že šťastného cestovatele tyto dva roky prázdnin dostanou? Jak netradiční zážitky na ně čekají?

Polární záře

Tento světelný úkaz nastává obvykle ve výšce od 80 do 100 km. Jak název napovídá nastávají v polárních oblastech a pozorovatelná je z Anarktidy, Jižní Ameriky, Nového Zélandu a Austálie. Unikátní zážitek, že?

 

Polární záře

Tádž Mahal

Monumentální pomník v Ágře vystavil indický mogul Šahdžáhán na památku své zesnulé manželky a stal se posléze i symbolem Indie. V roce 2007 byla stavba zařazena mezi nových 7 divů světa. Na stavbě budovy se podíleli významní architekti, inženýři a sochaři z různých částí světa. Výstavba celkem trvala 22 let za vytrvalé práce 20 tisíc dělníků. Tento skvost jistě stojí za návštěvu, co myslíte?

 

Tádž mahal

Machu Picchu

Návštěva peruánského kultovního města ve vysokých Andách jistě patří k mystickým místům, které v prázdninovém balíčků snů nesmí chybět. Nikdo neví proč Inkové město vybudovali, ale vědci se domnívají, že bylo vybudováno v 15. století a sloužilo buď jako klášter anebo obranná pevnost. Machu Picchu má jistě speciální energii a tuto posvátnou krajinu touží navštívit nejeden z nás.

Machu Picchu

Angkor Wat

Nejrozsáhlejší náboženský komplex na světě byl v Kambodži objevil v roku 1586 portugalský misionář. Budhistický chrámový komplex byl postaven v unikátním harmonického designu, typické jsou lomené oblouky a věže dekorovány lotosovými květy, nástěné reliéfy a sochy bohů. Celý 820 000 m² komplex lemuje vodní příkop. Toto místo musí jistě navštívit každý fanoušek starobylé architektury.

 

Angkor Wat

 

Kdo si zakoupí tuto dovolenou, navštíví všech 962 pátek světového dědictví Unesco. Deset tisíc liber z ceny tohoto multi-zájezdu putuje právě nadaci Unesco. Už se vidíte při návštěvě mayských pyramid, národního parku na Kokosových ostrovech, jordánské Petry, japonské hory Fuji, historického Istanbulu či havajského vulkanického parku?

 

Po velké výhře v jedné z loterií z nabídky MegaLoto.cz to jistě můžete navštívit jakékoliv místo na naší krásné planetě.

jaký jackpot si vede nejlépe právě teď?

 

US Powerball se vyšplhal na úžasných $141 milionů, tedy více než Kč 2, 79 MILIARDY. Máte už vsazeno?

 

Jděte štěstí naproti!

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation