Péče o domov i tělo s drogerii Madel

Společnost Madel je výhradním dovozcem kvalitní italské drogerie, pro úklid domácnosti a pro osobní hygienu, s více než třicetiletou tradicí. Za kvalitu produktů Madel hovoří zkušenosti zákazníků a milionu lidí, kteří se stále ke značce vracejí. Společnost Madel vstoupila jak na český tak na slovenský trh roku 1993. Značka Madel je oblíbená také díky tomu, že šetří životní prostředí. Výroba čisticích prostředků a tělové kosmetiky je poháněna energií ze solárních panelů, které jsou pro naše ovzduší zcela neškodné. Madel produkuje téměř 300 výrobků, které má v nabídce Madel eshop.
Pokud máte v domácnosti tvrdší vodu, jistě se denně potkáváte s vodním kamenem. Nejen že je z estetického hlediska zcela nepřípustný, dokáže také v domácnosti napáchat nenávratné škody, které se Vám mohou prodražit. Na eshop Madel najdete přípravky pro odstranění kamene, které eliminují i pachy a odstraňují i rez. Na Eshop Madel najdete i jiné užitečné prostředky. Například prostředky Madel na mytí nádobí, prostředky na ucpané odpady, prací prostředky Madel, najdete zde i dezinfekce, neutralizéry pachů, tablety do myčky a podobně.
Pro osobní hygienu tu najdete hypoalergení mýdla, relaxační sprchové gely, různé druhy pěn do koupele, šampóny a balzámy na vlasy. Nechte se hýčkat značkou Madel.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation