Dětské matrace i pro nejmenší děti

Dětské matrace určené do dětských postýlek musí mít ty nejlepší ortopedické i hygienické vlastnosti. Takové výrobky jsou koncipovány dle specifických potřeb malých dětí. Rozměry jsou typizované do dětských postýlek. Je zde zajištěn také optimální odvod vlhkosti. Naše matrace určené pro děti jsou zhotoveny z bezpečných a kvalitních surovin převážně přírodního původu. Jedná se například o kokosová vlákna a pohanku. Pohodlné a zdravé matrace nezasáhnou negativně do vývoje dítěte, ba naopak.

Zdravé matrace

Pokud chcete udělat něco dobrého pro zdraví vašeho dítěte, investujte do kvalitní postele a matrace. Dětské matrace vysoké kvality zabrání vzniku vad páteře z nevhodného ležení, nenahřívá se od těla, nýbrž dobře odvádí teplo a vlhkost, a také dokáže mít antistresové vlastnosti. Matrací je mnoho druhů. Matrace vyrobené z termoplastické pěny jsou největším hitem. Jsou jednak velkým přínosem pro zdraví, ale také obzvláště kvalitní a pohodlné. Přizpůsobí se dokonale tvaru těla díky paměťovému efektu pěny. Nepůsobí nevhodným tlakem na cévy a vnitřní orgány, ale zároveň poskytuje dostatečnou a správnou oporu.

Paměťová pěna

Dětské matrace i matrace pro dospělé zhotovené z paměťové termoplastické pěny neblokují při spánku krevní oběh. Brání tak vzniku efektu studených končetin během spánku, z důvodu špatného dokrvení. Líná paměťová pěna je tedy pro dětský spánek velice vhodnou volbou. Kombinací různých tuhostí pěny v matraci je docíleno optimálního přizpůsobení v poloze na zádech, na boku i na břiše.  Malé děti tráví spánkem opravdu mnoho času. Paměťová pěna vytvoří jejich páteři ideální oporu v každé poloze. Pro jejich vývoj je kvalita výrobků klíčová. Proto nešetřete tam, kde je to zbytečné a nežádoucí. Na dětském zdraví se rozhodně šetřit nevyplatí, potíže vzniklé během vývoje budou děti provázet celý život. Proto jim dopřejte kvalitní a zdravý spánek na jejich nové matraci.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation