Fotbalové utkání

Rádi chodíme na procházky na místní hřiště, kde se často hraje fotbal. Posadíme se na lavičku, sledujeme fotbalové utkání, fandíme našemu týmu a relaxujeme při pěkném počasí. Blížilo se fotbalové utkání s týmem s vedlejší vesnice. Dravci, jak si s oblibou říkají, jsou velmi vyrovnaným soupeřem a zápas až do konce není nikdy jistý. Pro tento zápas se nechali vyrobit zcela nové poháry. Nikdo nechtěl použít putovní pohary, na tak napínaví zápas. Putovní poháry, které by museli brzy vracet a tak se koupili poháry, pro každého z vítězného družstva jeden.

 

Nejlevnější pohár EKONOMY E232
Poháry měli vyryté datum zápasu a byli zdobené fotbalovým míčem. V den utkání se přišlo podívat mnoho lidí. Tribuny byli plné a všichni nedočkavě čekali, jak to všechno dopadne a kdo si vlastně poháry odnese. Týmy se pozdravili a začalo se hrát. Na první pohled bylo vidět, jak se oba soupeři pustili do hry a chtějí vyhrát. Pohary chtěli získat oba týmy, ale ne za každou cenu. Dbali na to, aby se nikdo nezranil, hráli čistě a férově.
Z tribun se ozývali výkřiky radosti i zklamání, všichni tleskali a povzbuzovali hráče. Všichni jsme se do hry tak zadívali, že nám nepřišlo, že už je konec. Dravci nás porazili 3:2, nebyli jsme zklamaní, byli jsme pyšní na to, jak jsme utkání odehráli. Poháry si odnesou Dravci, ale příště poháry získáme my.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation