Cestování v honosném stylu

Po velké výhře v loterii si jistě budete chtít dopřát něco nového, vyjímečného, speciálního a s největší pravděpodobností i luxusního. Za luxus jak víme se platí, ale po výhře některého z jackpotů, nebude pár milionů Euro žádný problém. Mluvíme tu o paláci na kolech.

 

Ano, hovoříme tu o nejdražším a nejluxusnějším domě na kolech, který jde momentálně do prodeje v Dubaji. A v čem je tento vůz, pod názvem eleMMent Palazzo, vyjímečný?

eleMMent Palazzo

Začněme masivní ložnicí s TV (o 100 cm uhlopříčce) s vlastní luxusní koupelnou.

Ložnice

K vybavení dále patří bar, krb a vlastní terasa s grilem. Nechybí podlahové vytápění, klimatizace a extravagantní mramorové osvětlení – ideální pro koktejlovou party.

Terase s osvíceným mramorovým dekorem

Kuchyň je samozřejmě vybavena mrazákem, myčkou či zabudovaným kávovarem.

Moderní kuchyně

Na výlet můžete samozřejmě pozvat své přátele, i pro ty je ve voze dostatek místa a pohodlí i pro ty nejnáročnější cestující.

Nasvícený obývací prostor

Pohodlí musí mít hlavně řidič, že? Za doprovodu hudby se jistě řídí každému z nás lépe, proto je tento luxusní karavan vybaven kvalitním reproduktorovým systémem.

Místo pro řidiče

Na výběr máte ze zlaté a bílé barvy tohoto přepychového vozidla. A kolik, že si musíte připravit? €2, 36 milionu anebo Kč 60,35 milionů. Jistě na silnicích nepotkáte podobné vozidlo často.

Podíváme-li na velikost současných jackpotů, není to ani tak moc.

Komu se vede momentálně nejlépe?

Máme tu v první řadě již dvakrát přehoupnutý jackpot EuroMillions – €129 milionůUS Powerball si nevede se svými $70 miliony také špatně a hned v závěsu se drží SuperEna s€36,9 miliony. Nezapomeňme také na tombolu el Gordo de Verano, jejíž celková cena je€140 milionů.

 

Přejeme vám hodně štěstí !

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation