Milionářské třídy, do jaké patříte vy?

Řekněte si .. “Mám 100 milionů Euro”…  Nezní to báječně? Nyní si představte samotnou €100 milionovou sumu na vašem bankovním účtu! Je to tak obrovská suma, téměř nad rámec lidské představivosti. No napněte svou fantazii, protože se v pátek koná Super losování EuroMillions o jackpot snů, o €100 milionů!

 

Když přijde na milionáře, není vše jen černé či bílé, ve skutečnosti je mezi nimi docela barevno. Podobně jako legendární whisky Johnny Walker má svou vinětu směsi, od červené po modrou, stejně tak milionáři mají svou vlastní třídu!

Zde se můžete na milionářské třídy podívat:
Modrá milionářská třída
Všichni musíme někde začít. V tomto stádiu milionářského cyklu, nemáte už hypotéku a v garáži je zaparkováno pár aut. I když si často užíváte dovolenou v zahraničí, stále se musíte zabývat budoucností a zajistit, že vám jmění vystačí po zbytek života.

Stříbrná milionářská třída
Pohybujete se směrem vzhůru a cítíte se teď více zabezpečeni, s průměrným jměním £5,8 milionu. S největší pravděpodobností jste se přestěhovali do většího a okázalejšího domu, a to nezapomeňme na luxusní dům v zahraničí. To je život!

Zlatá milionářská třída
Dny, kdy jste si sami otevírali dveře, jsou pryč. Nyní máte šoféra a služebné, kteří dělají vše za vás. Cestujete si po celém světě, nádherný život! Ano, tady se i větší finanční sny stávají realitou. Abyste se mohli přidat ke zlaté třídě, potřebujete kolem £13,8 milionů – na to by stačil i menší jackpot EuroMillions.

Platinová milionářská třída
To je něco úplně jiného. I ten titul zní noblesně. Po světě máte £58,6 milionů, své panství spolu s domy v Londýně, New Yorku a Los Angeles. Život na této úrovni je téměř ráj na zemi!

Černá milionářská třída
A jste v milionářském špičce, nacházíte se v nejvyšší milionářské třídě, s £108,6 miliony či více. Studie ukázaly, že většina milionářů v této skupině si své miliony vydělali sami. Nejsme si jisti, zda se výhra v loterii počítá jako vydělání milionů, ale jedna věc je jasná, pokud neinvestujete (například loterijní los), pak nemůžete sklízet odměny!

Přidejte se do platinové či černé milionářské třídy s výhrou €100 milionů v Super losování EuroMillions již tento pátek večer! A pak si už jen můžete říkat … “To je parádní život!”

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation