€100 milionů, jak tato suma asi vypadá?

Gigantické jackpoty loterií Powerball a EuroMillions slaví tento rok grandiózní úspěch a doslova z nich přechází zrak. Teď už jen relaxujte a zhluboka se nadechněte…

 

Přijde-li na hodnotu hotovosti tak obrovské, jako je €100 milionů, téměř Kč 2,6 MILIARDY, jež je k mání tento pátek v Super losování, nedává smysl ani na intelektuální úrovni. Jedná se o tak kolosální částku, že se dá jen ztěžka představit a vidíme ji prostě jako opravdu hodně, hodně, hodně peněz. Ale jak moc?

Zkusme tedy dát nějaké přirovnání této závratné sumě !
Kolik je to ve skutečnosti?

Za prvé, pokud byste to velmi těžce nezkoušeli, je nepravděpodobné, že tak obrovskou částku někdy vůbec utratíte. Ledaže byste učinili nějakou opravdu bídnou investici nebo se rozhodli osobně zachránit nějaký evropský stát z recese, můžete si být ale jisti, že jinak strávíte zbytek svého života v nehorázném luxusu.

Co se týče samotného fyzického prostoru, který by tyto peníze zabraly, bude se jednat přibližně o velikost velké lednice či skříně. Samozřejmě vám tímto nechceme doporučit, abyste si uložili 100 milionů Euro do skříně. To by nebylo zrovna moudré, spíše nebezpečné.

100 milionů euro

Obázek výše ukazuje velikost, kterou by tato částka zabrala:

a) 10 tisíc Euro by se dalo nacpat přímo do vaší kapsy.
b) 1 milion Euro se dá myslitelně vměsnat do kufříku či batohu.
c) 100 milionů Euro je vyšší než průměrný člověk.

Předpokládáme, že uložení hotovosti by nebyl takový problém, to byste přenechali bance. Přemýšlíme nad větším problémem, za co toto jmění utratit? Tady je pár nápadů od členů týmu MegaLoto.cz:
Vylepšete si bydlení a pořiďte si honosné panství, o kterém jste vždycky snili. Toto je jistě evidentní první krok pro mnoho loterijních vítězů a představuje první nesmělé kroky k plnému přesunu na luxusní život.

Pořiďte si sbírku aut ve fantastickém stylu a nezapomeňte se ujistit, že máte dostatečně velkou garáž na všechny své krasavce. Můžete se nechat inspirovat nedávným doporučením pro vítěze v loterii EuroMillions.

Váš Rolls-Royce Ghost zaparkován venku před vaším skromným panstvím …

new car for a lottery winner

Procestujte svět… stylově! Možná je vaším snem procestovat svět s batohem na zádech. Nám se zamlouvá neobyčejné cestování, exotické destinace a ubytování v hotelech s nejlepším výhledem!

Začněte s novým koníčkem. Jelikož už nikdy nemusíte pracovat, budete mít jistě spousty času rozmazlovat se a bavit se s novými a možná i extrémními zálibami.

euromillions super losování

Darujte! Darujte charitě, jistě nastane okamžik, kdy každý vítěz v loterii zvažuje, jak dopřát těm, kteří neměli takové štěstí. Příkladem mohou být vítězové EuroMillions Colin a Chris Weirovi, kteří dokonce založili vlastní charitu. Pokud byste rádi přispěli ze svého vítězství, můžete tak učinit přímo na našich stránkách, MegaLoto.cz podporuje charitativní organizaci Life For Mothers, i malá částka se počítá!

€100 milionů se dá těžko představit, ale jistě by to byl každého hráče splněný sen. Nechte svou fantazii plynout s MegaLoto.cz a s €100 miliony v Super losování tento pátek večer!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation