Manduca, těhotenské plavky a další potřeby pro dítě

 

Máte doma malé miminko, nebo jej čekáte? Pak je ideální doba rozmyslet si, zda budete chtít své dítě nosit a jak. Levnou, ale nepraktickou variantou jsou samozřejmě šátky na nošení dětí, kdy je miminko umístěno v šátku na zádech maminky, nebo zepředu. Šátky ale nejsou zdravé pro nošení malých miminek a novorozenců, ale ani pro záda maminky. Oproti tomu nosítko Manduca je dokonale ergonomické a tak se vám s dítětem v nosítku Manduca bude chodit stejně snadno jako s batohem na zádech. Popruhy i zadní strana nosítka jsou uzpůsobeny tak, aby dítě ani maminku netlačili a aby nezatěžovaly záda maminky. Mluvíme stále o mamince, ale dítě v nosítku Manduca může stejně dobře nosit i tatínek. V Manduce můžete nosit děti různého věku, záleží na jejich velikosti a váze.
Nošení dětí je praktičtější, než dítě jen vozit v kočárku. Když jdete třeba na nákup, kočárek může hodně zavazet, ale v nosítku Manduca se vám bude snadno pohybovat a budete mít dítě blíž.
Už jste se rozhodli, že si nosítko Manduca pořídíte? Pak určitě také oceníte kojící polštář. Kojící polštář usnadňuje kojení a poskytuje větší pohodlí mamince i miminku.
Pokud své miminko teprve čekáte, pak nezapomeňte, že se nám blíží plavková sezóna. To, že jste těhotná, neznamená, že si nemůžete dopřát sluneční paprsky a letní koupání. Měla byste však dbát na to, aby bylo vaše bříško zakryté a chráněné před škodlivými UV paprsky. Jednoduše toho dosáhnete, když si pořídíte těhotenské plavky Anita. Těhotenské plavky jsou v celku, mohou to být také tankiny, nebo speciální těhotenské plavky tankiny s volným bříškem. Vybavte si na mimiko i na léto.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation