Thajské masáže

Jestliže jste někdy slyšeli o thajských masážích, nyní máte jedinečnou možnost si tuto masáž vyzkoušet na vlastní kůži. Navštivte naše masážní studio Thajský ráj v Praze, kde Vám pomůžeme se uvolnit od všedního stresu a povinností. Naše masérka se o Vás profesionálně postará a Vy můžete v klidu a pohodě vstřebávat atmosféru thajských masáží, která je výborná k relaxaci.

Thajské masáže za rozumnou cenu

Většina lidí si myslí, že thajská masáž je drahou záležitostí, ale tyto lidi vyvedeme z omylu, protože pouze v Thajském ráji v Praze máte jedinečnou možnost nechat si udělat thajskou masáž za atraktivní ceny. V porovnání s evropskou masáží jde opravdu o lichotivé ceny. Thajská masáž Vám nabízí chvíle uvolněnosti, relaxace, pohody, ale také Vás zbavuje každodenního stresu.

Chvíle uvolnění s thajskou masáží

Při thajských masážích se prolínají prvky jógy a akupresury. V našem masážním studiu nabízíme výhodnou akci, kdy cena masáže stojí 399 Kč/osoba, ale musíte přijít minimálně ve dvou lidech. Při thajské masáži dochází k uvolnění celého těla, promasíruje se každý sval ve Vašem těle, čímž je zaručeno dokonalé uvolnění. Thajská masáž dále pomáhá při odstraňování vrásek a dalších kosmetických úprav.

Profesionální thajské masáže

V našem masážním studiu Thajský ráj v Praze nabízíme vysoce kvalifikované a odborné maséry či masérky, kteří se o Vás velice dobře postarají. Jen v našem masážním studiu Vám můžeme zaručit dokonalou masáž, protože maséři a masérky byli proškoleni v chrámové škole thajských masáží Wat Pho v Bankoku. Pokud tedy toužíte o opravdovém relaxačním zážitku, neváhejte a navštivte Thajský ráj v Praze.

Specialista na thajské masáže

Jestliže hledáte opravdového specialistu na thajské masáže, neměli byste váhat ani chvíli a přijít se podívat do některého z našich masážních studií Thajský ráj, které se nacházejí na různých místech po Praze. V našich masážních studiích pracují pouze thajské masérky, které jsou vysoce proškoleny. Pokud máte tedy zájem, navštivte naše webové stránky thajsky-raj,cz, kde se dozvíte více informací o thajských masážích.

V našem sortimentu thajských masáží nabízíme:

  • klasická thajská masáž
  • relaxační thajská masáž
  • thajská masáž zad a šíje
  • thajská masáž nohou

Jestliže Vás tato nabídka zaujala, neváhejte a kontaktuje studio Thajské masáže Praha.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation