Tekutý kov

DCH – Sincolor je tradiční výrobce a dodavatel barev, který Vám zaručí maximální kvality, prověřené zboží a hlavně kvalitní zákaznický servis. Sincolor vám zaručí maximální kvalitu, prověřené zboží a hlavně kvalitní zákaznický servis.

Na našem eshopu naleznete například kvalitní polyuretanové barvy. Polyuretanová barva je vhodná pro lesklé nátěry dřeva a jiných savých materiálů pro interiéry a exteriéry.

V eshopu naleznete také kvalitní polyuretanové barvy a ředidla k nim potřebná. Ředidlo do polyuretanových nátěrových hmot LAU 6600 se nejčastěji používá u dvousložkových polyuretanových barev a laků. Při ředění nátěrových hmot je třeba použít pouze nezbytně nutné množství ředidla, aby se nátěrová hmota neznehodnotila přeředěním.

Vyberte si v našem eshopu tekutý kov FixMetal. FixMetal Alu je víceúčelová dvousložková hmota obsahující kovová plniva a je vhodná pro opravu kovových výrobků, zejména pro opravy děr, výtluků a drobnějších defektů vzniklých při výrobě, zpracování nebo užívání ocelových výrobků

Vyberte si u nás nátěrové hmoty ze širokého výběru na našem eshopu a ušetřete svůj čas i své peníze. Pokud potřebujete kvalitní nátěroví hmoty, podívejte se na naši nabídku.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation