Vítězové EuroMillions staví dům snů

Vyhrát tak v loterii? V to všichni při hraní loterijních her doufáme. Co pak s výhrou podniknout? V naší nedávné anketě jsme tuto otázku položili. Každý má jiný se, ale podívejme se nyní na mladý manželský pár, který už v loterii vyhrál a jaký ze svých snů se chystá uskutečnit tato mladá dvojice.

Mladý pár, Cassey a Matthew Tophamovi, který vyhrál na začátku loňského roku fantastický jackpot v loterii EuroMillions, abychom byli přesní £46 160 170,50. Se svým jměním se podělili již svými přáteli, splatili hypotéky svým příbuzným, starý Peugeot 107 vyměnili za Jaguara XKR-S a Range Rover Evoque, což je přišlo na £150 000. A co je na programu teď?

Vítězové loterie Euromillions

Nyní pracují na splnění svého hlavního snu. Na svém pozemku (£1,2 milionu) na venkově, v oblasti Nottinghamshire, plánují postavit svůj futuristický a ekologický dům pod názvem Serenity.

Serenity - ekologický dům

Projekt, jehož realizace přijde na £5 milionů, bude jistě příjemnou změnou, oproti obecnímu domu, kde bydleli před svou výhrou v loterii EuroMillions. Inspirací jim byl film Iron Man a londýnské V&A Muzeum.

Dům snů vítězů EuroMillions

Dům se skládá ze čtyř křídel, která jsou celá pokryta solárními panely a jsou navržena tak, aby splynula s okolní přírodou. Dům bude mít 8 ložnic, bazén v jeskyni, soukromé kino, snooker, tělocvičnu, podzemní garáž pro deset aut s vodopádem, skleník, hudební pokoj a další ekologické „vychytávky“.

Ekologický dům snů

Projekt stále čeká na finální schválení, ale novomanželé si zatím užívají své prodloužené dovolené v Americe.

 

Máte-li i svůj dům snů a čekáte na výhru v loterii? Máte štěstí, jackpoty jsou tento týden opravdu závratně vysoké a je z čeho vybírat. A z čeho je tedy na výběr?

V amerických loteriích US Powerball ($95 000 000) a MegaMillions ($83 000 000) momentálně probíhá závod, kdo se dříve dotkne sto milionové hranice.

Velice dobře si vede australský Oz Powerball, kde jackpot momentálně sedí na úžasných $51 700 000.

 

Ať se rozhodnete hrát jakoukoliv loterijní hru z nabídky MegaLoto.cz, přejeme vám hodně štěstí k uskutečnění vašich snů!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation