Kvalitní potisk triček

Chcete nosit neobyčejné tričko s originálním potiskem, nebo byste rádi propagovali vaši firmu na reklamním textilu? Trička a mikiny jsou nejčastějším oděvem pro aplikaci potisku.

Společnost Dual Trade s.r.o. se zabývá prodejem reklamního textilu a realizuje i potisk triček. Mezi nejčastější zákazníky patří hlavně firmy, školy a školky, které si potisk triček zadávají. Potisk triček je pro firmy zajímavý, neboť nejenom, že tím sjednocují oblečení svých zaměstnanců, ale také je to další možnost levné propagace firmy. Na trička si mohou firmy kromě svého loga nechat natisknout internetovou adresu nebo telefonní číslo. Rovněž je možné trička věnovat jako reklamní předmět. Pokud je potisk trička zajímavý a designově propracovaný, není zbytečně přeplácaný kontaktními informacemi, váš zákazník si tričko rád obleče a vám dělá propagaci zcela zdarma. Takové reklamní tričko má pak mnohem větší váhu, než pouhá propiska, která se po vypsání hodí do koše.

Školy a školky realizují potisk triček zase pro své školní aktivity, jako jsou výlety, besídky a absolventská ukončení školy.

Dual Trade s.r.o. nabízí na svých internetových stránkách www.firemnipotisk.cz na výběr velké množství triček. Vybrat si můžete trička s krátkým rukávem, dlouhým rukávem, bez rukávu. K dostání jsou trička pro dospělé, dětská trička i dámská trička. Kompletní nabídku si můžete prohlédnout v internetovém obchodě eshop.firemnipotisk.cz.

Na trička se tiskne pomocí různých metod. Mezi nejběžnější patří sítotisk, digitální tisk a tzv. transfer. Každá z metod má své výhody a nevýhody, kdy záleží na materiálu, logu, velikosti, umístění, počtu kusů atd. Na www.firemnipotisk.cz vám rádi poradí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation