Yes půjčky: Poznejte výhody online půjček

Na webu Yes půjčky je několik zajímavých a oblíbených půjček. Jsou rozmanité a liší se mnohými faktory. Společné mají však jedno. Je možné je vyřídit online způsobem. Díky tomu jsou velmi pohodlné.

O online půjčkách:

Lidé čím dál častěji přistupují k vyřizování půjček online cestou. Nejenže vyplnění online formuláře zabere jen malou chvilku, ale také si můžete nabídky jednotlivých půjček prohlédnout v klidu svého domova. Projdete si jednotlivé možnosti, porovnáte je a lépe si uvědomíte, který finanční produkt bude pro vaše účely nejlepší.
Na webu Yes půjčky jsou pro vás k dispozici půjčky online od následujících společností: Ferratum, Kredia, Multirent, Smart Capital, Provident, Home Credit, Profi Credit, Česká spořitelna, VitaCredit a BRIO CZECH.

Půjčka od České spořitelny:

Půjčka od České spořitelny je vhodná pro všechny, kteří vyžadují bankovní půjčku. Jde o nejžádanější nebankovní půjčku. I když totiž jde o bankovní produkt, je poměrně snadno dostupná a přináší četné výhody. Půjčí vám bez zástavy majetku a nepotřebujete ani ručitele.
Půjčka je v rozmezí od 20 000 do 600 000 Kč a doba splatnosti je až 7 let. Chcete-li ji získat, musíte být plnoletí, mít trvalý pobyt na území ČR a doložit své příjmy. Nic jiného od vás Česká spořitelna požadovat nebude.

Smart půjčka:

Dáváte přednost nebankovním půjčkám? Oblíbená je Smart půjčka od společnosti Smart Capital. S ní získáte půjčku od 5 000 do 50 000 Kč. Peníze z půjčky je možné využít jakkoliv, třeba i na refinancování jiných půjček. I tuto půjčku získáte bez ručitele a zástavy majetku. Hodí se i pro důchodce či ženy na mateřské dovolené. Doba splatnosti je osm nebo třináct měsíců. Podmínky pro získání jsou věk žadatele nad 18 let, trvalý pobyt na území ČR a stálý příjem. Nemusí být nutně jen ze zaměstnání.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation