Designové stínění do interiéru bytu nebo kanceláře

Na výrobu a montáž kvalitní dekorační a stínící techniky se specializuje zlínská firma h-mont. V její široké nabídce si za skvělé ceny můžete pořídit žaluzie, rolety či sítě proti hmyzu. Pokud právě sháníte do interiéru rodinného domku, bytu nebo kanceláře moderní žaluzie, firma h-mont vám je nejen vyrobí, ale i odborně namontuje. Profesionální tým této firmy působí převážně na Zlínsku a v Jihomoravském kraji.

Vaše volba může padnout na horizontální nebo vertikální žaluzie. Horizontální žaluzie (ze dřeva či hliníku) uživateli garantují perfektní ochranu soukromí, a současně zlepšení tepelných poměrů v místnostech. K oblíbeným produktům patří také textilní nebo plastové vertikální žaluzie. Můžete od nich očekávat dotvoření interiéru po estetické stránce, a samozřejmě dokonalé zastínění.

Ochranné sítě proti hmyzu

Zlínská firma na zakázku vyrábí a montuje také praktické a účelné sítě proti hmyzu. Ochranná síta do oken existují ve dvojím provedení, a to rolovací nebo pevná (bez lemu či s lemem). Šikovní pracovníci vám na přání přijedou instalovat i dveřní sítě proti hmyzu. Díky ochranným sítím vás v teplejších měsících, kdy se hodně větrá, dotěrný hmyz už nebude obtěžovat.

Obrátit se na h-mont.cz můžete, i když sháníte elegantní a funkční látkové rolety. Tým firmy vám poradí s vhodným výběrem a postará se také o rychlou montáž. Na rolety a veškeré další zboží je poskytována prodloužená záruka v trvání 36 měsíců.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation