Kvalitní stínící technika s profesionální montáží

Pokud jste se rozhodli pořídit si domů žaluzie a hledáte spolehlivou firmu, která se postará o jejich výrobu i montáž, navštivte webové stránky h-mont.cz. Tým firmy, působící hlavně ve Zlínském a Jihomoravském kraji, vaši objednávku profesionálně zrealizuje, v předem dohodnutém termínu. Nabídka zahrnuje žaluzie do všech typů oken. Vybírat můžete z různých materiálů i ze škály barevného provedení.

Objednat si lze výrobu a montáž žaluzií horizontálních nebo vertikálních. Hliníkové či dřevěné horizontální žaluzie vám zaručí dokonalou ochranu soukromí i zlepšení tepelných poměrů v místnostech. Od textilních nebo plastových vertikálních žaluzií může uživatel očekávat ideální zastínění i dotvoření interiéru po estetické stránce.

Jak na dotěrný hmyz

Firma vyrábí a montuje na klíč také sítě proti hmyzu. Ochranná síta do oken mohou být rolovací nebo pevná (bez lemu či s lemem). Namontovat vám zruční pracovníci přijedou i dveřní sítě proti hmyzu, včetně plisovaných dveřních sít.

Tým firmy je vám k dispozici, i pokud sháníte elegantní rolety. Vkusné látkové rolety s moderním designem můžete ovládat řetízkem nebo pomocí pružinového mechanismu. Možností instalace kazetových boxů u každé rolety, které chrání navinutou látku, vychází firma vstříc hlavně náročným zákazníkům.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation