Pivní sety pro domácí i komerční akce

Během pořádání nejrůznějších akcí se pro usazení hostů osvědčily pivní sety. Tento zahradní nábytek lze velmi snadno rozložit a zase složit. Zároveň je ve složeném stavu velmi skladný, a nemusíte tak mít k dispozici velké skladové prostory. Nabízí ale i řadu dalších výhod. Nejen díky tomu se pivní sety používají při domácích i komerčních akcích.

Jaké sety jsou k dostání?

Vždy záleží na konkrétním e-shopu, kde se rozhodnete nakupovat. Například v internetovém obchodu www.bahnik.cz seženete dvě velikosti pivních setů: 200 × 50 cm a 220 × 50 cm. Na menší set lze usadit 8 hostů, na ten větší 8–10. Součástí setu je kromě stolu (větší lavice) také dvě lavice pro sezení. Protože se počítá se zvýšenou zátěží, jsou sety vyrobené z kvalitního FIR dřeva. Jeho tloušťka 28 mm (nebo 30 mm) navíc zaručuje dlouhou životnost i při častém používání.

Další výhody pivních sad

Kromě snadného skladování a jednoduchého skládání, nabízí pivní sety i další výhody. Zákazníci si často chválí jeho snadnou přenositelnost. Díky tomu vám přemisťování setů nezabere příliš mnoho času a nevyžaduje ani pronájem větších užitkových vozů (záleží na počtu sad). Další populární výhodou je jejich dlouhá životnost a odolnost. O tom se ostatně už přesvědčilo mnoho lidí, kteří si pivní sety objednali a využívají je velmi často.

Několik zajímavostí na závěr
  • Jako pivní sety se obvykle označují dvě lavice a jeden stůl.

  • Nachází uplatnění na pivních slavnostech, zahradách i zahrádkách restaurací.

  • Dobře odolávají proti vlhku, slunci i opotřebení.

  • Díky svým výhodám splňují i požadavky náročných uživatelů.

  • Tento zahradní nábytek se hodí na domácí zahrady i komerční použití.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation