Notebook Lenovo IdeaPad Yoga

Váháte mezi tabletem a notebookem? Zacvičte si s Yogou! Notebook Lenovo IdeaPad Yoga je možné využívat oběma způsoby. Tato zajímavá kombinace je v této podobě zatím jedinečná na trhu.

Notebook Lenovo ve čtyřech podobách

Společnosti Lenovo se jako prvním povedlo vytvořit notebook, jehož display lze složit či úplně překlopit. Nabízí celkem čtyři polohy, do kterých lze tablet – notebook Lenovo nastavit. Díky tomu vznikla velice zajímavá kombinace, v dnešní době populárních tabletů a klasických notebooků. Yoga lze „složit“ do podoby notebooku, tedy klasicky, do podoby tabletu tím, že se display zcela překlopí, přičemž se klávesnice a touchpad deaktivují, otočí-li se display o více jak 180°. To jsou dvě hlavní nastavení Yogy. Dále pak lze notebook Lenovo nastavit jako stojan či stan a nastavit si tak ideální polohu pro sledování filmů, hraní her, prohlížení obrázků a dalších.

Výhody pro uživatele

To, že značka Lenovo patří k jedněm z nejlepších ve svém oboru na trhu, nemusíme snad ani říkat. Zaměřuje se na výzkum, vývoj i výrobu kvalitních a technologicky pokročilých produktů. Díky tomu mají notebooky Lenovo již své zázemí. Hlavní výhodu samotné Yogy jsme již řekli, je to samozřejmě fakt, že je jakýmsi hybridem mezi notebooky. Je naprosto flexibilní a přizpůsobivý. Krom toho je pro uživatele přitažlivý i jinak. Takto ohebný notebook by se mohl na první pohled zdát křehký, ale opak je pravdou. Na rozdíl od jiných tablet-notebooků je notebook Lenovo IdeaPad Yoga odolnější a přitom je stále tenký a lehký. Je skladný a při váze (podle modelu) max. do 1,5 kg se ani nepronese. Je ideální bez rozdílu pro muže i ženy, skvělý na cesty, protože vydrží až osm hodin. Operační systém Windows 8 a procesory Intel® Core™ třetí generace z něj dělají i výborný pracovní nástroj. Na výběr jsou navíc dvě velikosti. Notebook Lenovo IdeaPad Yoga 13 a 11 palců. Jednoduše je Notebook Lenovo IdeaPad Yoga velice pohodlný při práci, má snadné a intuitivní ovládání a zajímavé je i designové řešení a barevné provedení ve stříbrné nebo oranžovém provedení.

Notebook Lenovo IdeaPad Yoga již i u nás

Notebook Lenovo IdeaPad Yoga je ještě celkem čerstvou novinkou, ale pokud jste na jeho flexibilní použití dostali chuť již dnes, nemusíte se bát, protože je k dostání již i u nás. Podívejte se na http://www.kancelarskestroje.cz/notebooky-lenovo a vyberte si ten svůj notebook Lenovo.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation