Thajská olejová masáž

Olejová masáž má blahodárné účinky na zlepšení celkové pohody a pro navození tělesné i duševní relaxace. Při thajské olejové masáži se používají vysoce kvalitní aromatické oleje, jedná se o uvolňující masáž, kdy je masírováno celé tělo, od hlavy až po nohy. Cílem thajské olejové masáže je uvolnění napětí a dosažení duševního uvolnění.

 

Thajská olejová masáž je mírnější formou tradiční thajské masáže, dochází při ní k mírnějšímu působení na tlakové body Marma. Tělo je vystaveno systematické tlakové masáží od hlavy přes krk, ramena a svaly zad až na svaly na nohou. Velmi příjemné je následné masírování nohou a rukou až k jednotlivým prstům. Během masáže používá masér k ošetření jemné rovnoměrné kruhové pohyby. Obzvláštní důraz je kladen na rovnoměrnost masážních pohybů, protože ty jsou nejdůležitější pro uvolnění a relaxaci.

Účinky thajské olejové masáže:

–  podporuje odbourávání stresu, jedů a odpadních látek z těla

–  posiluje, vitalizuje a harmonizuje

–  dodává čerstvou energii při únavě a vyčerpání

–  posiluje imunitní systém a self-healing síly

–  mobilizuje metabolizmus

 

Thajská olejová masáž může snadným způsobem umožnit zákazníkovi, odpočinout si od stresujícího všedního dne. K thajské olejové masáži se používají vysoce kvalitní oleje, často jsou to bio-oleje. Olej se velmi rychle vtáhne do pokožky – kůže je po masáži příjemně hebká a sametově jemná.

 

Ze zdravotního hlediska je ideální kombinace thajských olejových masáží s dalšími lázeňskými procedurami v příjemném a klidném prostředí. Toto vše nabízí Lázeňský Hotel Pyramida ve Františkových Lázních. Moderní komplex s příjemným ubytováním, s lázeňským a wellness zázemím a odborným personálem jsou zárukou příjemného prožití relaxačního či zdravotního pobytu.

 

http://www.hotel-pyramida.cz/cs/lazenske-pobyty-frantiskovy-lazne/masaze-frantiskovy-lazne/thajska-olejova-masaz/


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation