bydlení v bytových domech Turbová Praha 5

Mezi hlavní výhody bydlení v bytových domech Turbová patří zajímavě nízké provozní náklady zabezpečené důkladným zateplením stavby, ekologickou výrobou elektrické energie pomocí fotovoltaických článků a provozem vlastní kvalitní a výkonné plynové kotelny – Viessmann. Do základní standardní výbavy bytů v této novostavbě patří optické připojení, satelitní příjem televize, pomocí kterého se budete moci pohodlně a rychle připojit k internetu nebo sledovat digitální televizi. je důležité zmínit také, že v domě je i atrium, které je součástí každého nově postaveného bytového v komplexi Turbová domu, s umělým trávníkem, krbem, lavičkami a dětským koutkem. Rezidenční centrum bude ve finální fázi svého dokončování od ostatní blízké zástavby oddělené funkčním areálem a nerušivým oplocením. Správa nemovitostí v Praze skrze správcovskou firmu je pohodlím pro vlastníky Dostupná a hlavně kompletní občanská vybavenost a blízká krásná příroda byly hlavními předpoklady vytvoření nových možností pro bydlení právě v této lokalitě, která bude pro vás příjemným a bezpečným domovem.

Standard vyhotovení bytu
Každý byt v Bytovém domě na Praze 5 Turbová skládá z následujícího standardu:
– Bezpečnostní dveře s certifikátem
– Bezpečnostní vložka (výroba náhradního klíče – na kartu)
– Měděné rozvody elektřiny, vlastní elektroměr
– Nové rozvody vody připravené k osazení baterie s vodoměry
– Všechny energie budou odpočítáváno dálkově a každý majitel bytu si bude vědět na denní bázi podívat spotřebu všech energií přes WEB rozhraní
– V kuchyni samostatná přípojka na myčku nádobí – platí pro dvoupokojové byty
– V domě je vlastní kotelna – VIESSMANN, radiátory – VIESSMANN, nové rozvody
– V obýváku je vyvedena optická přípojka na digitální televizi a vysokorychlostní internet
– Bytovka je zateplená 10-15 cm zateplovacím systémem CERESIT
– Stěny (cihla a ytong)
– Podlahy vylité nivelizaci – předpříprava na položení dlažby
– Stěny jsou omítnuté a nastříkané bílou barvou s vysokou svítivostí
– Stavební otvory jsou připraveny na osazení obložkových zárubní
– 6 komorové plastová okna a parapetní desky.

Seznamte se s možností pronájmu bytů a rodinných domů a vil na Pražské Hansaulce. Hanspaulka je oblízená vilová čtvrť na Praze 6. Výhodou této čtvrti je fakt, že bylo prodlouženo metro na trase A směrem dále na Prahu 6 a Prahu 5. Dopravní obslužnost Pražské Hanspaulky se velmi zlepšila. Také dostupnost bytů a rodinných domů ve Vokovicích je díky metru mnohem lepší a do centra Prahy se dostanete již do 15 minut.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation