Aulix – nechte si navrhnout praktické osvětlení

Jedním ze základních prvků každého interiéru je svítidlo. V každé místnosti je třeba dosáhnout dostatku světla, proto je dobré nechat si vypočítat, jaké minimální svítidlo je třeba do konkrétní místnosti umístit, aby ji dostatečně osvětlilo. Od toho jsou profesionálové, kteří vám pomohou a poradí. A právě takové naleznete také ve světelném studiu Aulix v Dolních Břežanech u Prahy.

Firma Aulix je již několik let předním prodejcem moderních svítidel a osvětlení do klasických i moderních interiérů. Ve světelném studiu můžete vybírat z více než 400 modelů. Vybírat můžete levnější varianty svítidel, které se hodí do každého klasicky vybaveného interiéru, jsou jednoduchá a účelná. Pokud si potrpíte na trochu designově propracovanější kousky nebo si dokonce potrpíte na extravagantní doplňky, potom jsou pro vás nejvhodnější ultra moderní luxusní svítidla od předních světových designerů. Tato svítidla kombinují různé druhy materiálů a tvarů, osvětlení tak tvoří velmi zajímavý a originální doplněk interiéru.

Ve světelném studiu Aulix si můžete nejen prohlédnout vystavené modely, můžete se také poradit o výběru vhodného osvětlení s odborníky. Spočítají vám, jak silné žárovky budete do vašeho interiéru potřebovat, abyste dosáhli dostatku světla. Jsou tu také proto, aby vám navrhli osvětlení vaší domácnosti na míru. Pomohou vám určit, kde by měla svítidla být umístěna, která jsou nejvhodnější a budou vám nápomocni při samotném výběru modelů. Pokud uvažujete, že si zde necháte zpracovat návrh osvětlení, domluvte si předem konzultaci, ať s vámi ve světelném studiu počítají a mají na vás dostatek času. Spolehněte se na profesionály a nechte si poradit při výběru svítidel a osvětlení do vaší domácnosti. Světelné studio Aulix nabízí své profesionální služby.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation