Netkaná textilie do skleníku i pod širé nebe

Představovat netkanou textílii je asi zcela zbytečné. Každý drobný zahrádkář i velký pěstitel tohoto užitečného pomocníka moc dobře zná. Netkaná textilie chrání rostliny nejen proti prorůstání plevele, proti slunci a mrazu, ale také proti krupobití, větru či ptactvu, které rádo semena vyzobává.  Netkaná textilie je zkrátka nepostradatelný pomocník na každou zahradu a žádný pěstitel se bez ní neobejde.

Co to je netkaná textilie?

Netkaná textilie je porézní tkanina, která má za úkol zamezit prorůstání plevele a vytváření optimálních podmínek pro správný růst rostlin. V řadě obchodů a eshopů je nabízena nejen v různých délkách a šířkách, ale také hustotách a barevných variacích. Obecně platí, že čím je hustota vyšší, tím je také tkanina kvalitnější a má delší životnost.

Netkaná textilia zvyšuje teplotu a vlhkost vzduchu pod krytem, čímž zaručuje ideální podmínky pro správný růst rostlin. Navíc své uplatnění nalezne jak ve sklenících, tak i pod širým nebem, proto ji hojně využívají nejen drobní zahrádkáři, ale i velcí velkopěstitelé. Ti však potřebují pro svůj záměr skutečně velké objemy této tkaniny, pro ně je proto výhodné zakoupit mulčovací textilii v některém z renomovaných eshopů.

Jedním z takových je i Agrofabric.cz. V nabídce tohoto internetového obchodu naleznete široký výběr mulčovacích textílií za skvělé ceny.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation