Přihlaste se k DPH v Polsku

Stejně jako v České republice platí i v dalších státech pravidla, kdy se obchodník nebo firma musí stát plátcem DPH. V současné době platí v České republice omezení v podobě ročního obratu, pokud tento obrat podnikatel překročí, je povinen stát se plátcem DPH, dalším pravidlem je, že každá společnost s r.o. se již při svém vzniku stává automaticky plátcem DPH. Nejen pravidla jsou jiná, také výše DPH se v každém státě může měnit. To by si každý podnikatel, který chce obchodovat také v zahraničí, měl zjistit. Pokud nejsou finance a účetnictví zrovna vaším šálkem kávy, je třeba najít někoho, kdo se o vaše firemní finance postará.

Chcete-li začít obchodovat v Polsku, je třeba zjistit, kdy se vás týká povinnost registrace k DPH v Polsku. Pokud totiž sami nemluvíte a ani nerozumíte polsky, budete mít na úřadech při vyřizování všech potřebných náležitostí dost velký handycap. Proto je dobré tyto věci nechat na profesionálech. V Polsku působí firma Polpartner, která se stará o finanční a účetnické služby, zajistí vám vedení účetnictví v Polsku, a proto pro ně není absolutně žádný problém zajistit také službu týkající se registrace k DPH v Polsku.

Velkou výhodou je, že pracovníci Polpartner mluví skvěle polsky a také česky, proto se s nimi bez problémů na všem domluvíte a oni za vás vše potřebné vyřídí. Jsou školeni tak, aby znali veškeré zákony týkající se vedení účetnictví, podávání daňového přiznání a také registrace k DPH v Polsku. Pokud potřebujete, jsou schopni vám také založit firmu nebo společnost s r.o. v Polsku a zajistit vám veškeré finanční poradenství a služby. Díky tomu ušetříte váš drahocenný čas, který nemusíte strávit nad účetnictvím, ale můžete se věnovat vašemu podnikání nebo jakýmkoli jiným činnostem. Nechte účetnické služby na profesionálech, kontaktujte Polpartner.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation