Mytí oken a čištění koberců

Máte rádi úklid? Asi jako většina lidí i možná vy nespatřujete v úklidu své naplnění a všechno to děláte jen proto, že máte rádi čisto a neradi se díváte na zaprášené police, zamaštěnou plotnu a nečistou podlahu. Jenže takový, i běžný úklid vám vezme nejen spoustu času, ale i energie. A když se k tomu přidá úklid vašich kanceláří, již vám nezbude čas na nic jiného.

Naštěstí je tu spolehlivé a kvalitní řešení, jež vás takových povinnosti snadno zbaví – firma Lendr Clean se zabývá správou, údržbou a také úklidem nemovitostí. Úklid bytových domů po celé Praze, kde klienti jistě ocení bezplatnou dopravu, ale i mimo Prahu, kde si účtuje minimální poplatek za dopravu. Poskytuje kompletní servis pro úklid jak komerčních, tak soukromých prostor, lze si objednat jak pravidelné úklidy, nebo i jednorázovou uklízecí službu. Mimo běžné i náročnější úklidy poskytuje firma údržbu po rekonstrukcích a nových stavbách.

Jak na mytí oken

mytí oken PrahaIdeální služba pro dnes běžné kancelářské budovy. Moderní architektura diktuje pro výstavbu komerčních budov sklo, takže výškové budovy budí dojem, že jsou celé ze skla, což sice pozdvihuje prestiž, ale je také náročné na údržbu, neboť je nutné takové skleněné tabule pravidelně mýt. Na takové mytí oken je nejlepší si objednat firmu, která se tím zabývá. Mytí bude rychlejší, preciznější vám ušetří nejen čas, ale i peníze, neboť v době, kdy vám firma okna myje, vy v klidu pracujete. Mytí oken Praha a okolí.

Čištění koberců

Jednou z nejčastěji poptávaných služeb v oblasti úklidu, je profesionální čištění koberců. Nejen proto, že moderní kanceláře jsou obvykle vybaveny koberci, ale také proto, že běžné dnešní přípravky a přístroje dokonale takové koberce nevyčistí. Specializující se firmy mají k dispozici výkonné stroje a čištění koberců tak zvládnou bez potíží.

Úklid bytových domů

Hádání se sousedy, kdo kdy měl úklid společných prostor, se rázem zbavíte, když pro váš dům objednáte pravidelný úklid od profesionálů. Ceny nejsou tak přemrštěné a vy tak budete mít nejen klid, ale i další prostor pro sebe.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation