Kancelářská svítidla pro lepší pracovní výkony

Světlo je pro práci nesmírně důležité, a to jak jeho kvalita, tak i barva a umístění. Při kancelářské práci se musíme mnoho hodin soustředit, a pokud je světlo špatné, ztrácíme rychle koncentraci a unavíme se. Pro dlouhou práci u stolu a počítače, i pro jednání s klienty, je potřeba se vybavit, a vybrat vhodná kancelářská svítidla na stůl, strop i stěny. Úsporné led zdroje s kvalitní světle výborně poslouží.

Posviťte si na vaření

Při špatném světle se špatně vaří, a proto si do kuchyně umístěte dostatek světlených zdrojů. Na stropě bývají závěsná svítidla ve formě lustru, nebo stropní světlo.  Kuchyňská linka se osvětluje samostatně, a vybrat si v široké nabídce možností nebývá někdy lehké. Moderní LED svítidla poskytují řadu variant. Oblíbené a značně rozšířené jsou led bodovky, nebo led pásky. Vymyslet si můžete různé varianty, i s různobarevným světlem. Pásky se dobře instalují, a když doslouží, jednoduše je vyměníte za nové. Životnost je ale u led technologie velmi dlouhá.

Příjemné světlo v koupelně

Nejen kuchyňská svítidla s úspěchem využívají led zdrojů. I v koupelně je jejich použití všestranné. Navíc kvůli zvýšené vlhkosti a teplotě jsou zde ideální. LED koupelnová svítidla můžeme umístit kamkoliv, na rozdíl od těch klasických, pro která jsou zde omezení. Led světla poslouží výborně i venku. Osvětlí zahradu, bazén, terasu, chodník i vánoční strom. Do exteriéru jsou více než vhodná. Nespotřebují moc elektrické energie, a nevadí jim rozmary počasí.

Mnoho designových svítidel

Ze široké nabídky si určitě vyberete to pravé do bytu, kanceláře i na zahradu. Svitidlomat je typický velmi rozsáhlým záběrem výrobků, různého designu, s variabilitou typů, rozměrů, světlených zdrojů, barev a tvarů. Všechna svítidla plní přísná kritéria estetické i technické stránky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation