Kvalita je na dosah více než v minulosti

Oslabení kurzu koruny se projeví na cenách téměř veškerého dováženého zboží do České republiky, včetně ochranných pracovních pomůcek. Výjimkou jsou OPP značky UVEX.

 

Ceníky zboží dováženého ze zahraničí se ve většině případů upravují tak, aby si dovozci kompenzovali oslabení české koruny. Je téměř jedno, zda se jedná o zboží vyráběné ve vyspělých evropských státech nebo o zboží nižší kvality dovážené především z Asie.

Jak jsme již uvedli, mezi zboží, které je do ČR dováženo ze zahraničí, patří také ochranné pracovní pomůcky. Ať už se jedná o ochranné pracovní rukavice, ochrannou obuv, ochranu zraku, sluchu, hlavy, dýchacích cest i ochranné pracovní oděvy, velká většina těchto ochranných pracovních pomůcek se do České republiky dováží ze zahraničí. Téměř všichni distributoři OPP tak své nabízené produkty díky oslabení české koruny zdražují. Mezi výjimky patří společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou, která na český trh dodává ochranné pracovní pomůcky značky UVEX.

O ochranných pracovních pomůckách UVEX je známo, že patří k nejkvalitnějším na našem trhu. Téměř veškerá výroba produktů UVEX je realizována v Německu a v Itálii. Vlastní vývojová střediska a využívání nových technologií a vysoce kvalifikovaných zaměstnanců zajišťují u všech vyráběných produktů špičkovou kvalitu s maximálním stupněm ochrany a uživatelského komfortu. Vše co společnost UVEX dělá, dělá pro to, aby svým zákazníkům poskytla celkový servis, maximální výhody a bezpečnost a zajistila dlouhodobou spokojenost se svými produkty.

Společnost UVEX Safety CZ, k.s z Rychnova nad Kněžnou, která je dceřinou společností německé společnosti UVEX ARBEITSSCHUTZ GmbH a ktera na český trh dováží a dodává kompletní sortiment ochranných pracovních pomůcek značky UVEX, své produkty nezdražuje ani po oslabení české koruny. České firmy tak mají jedinečnou příležitost vyzkoušet a nakoupit OPP špičkové kvality, k jejichž cenám se maximálně přiblížily výrobky z Evropy i asijských zemí.

 

http://www.uvex-safety.cz/cz/uvex-safety-group/vize-a-mise/

http://www.uvex-safety.cz/cz/aktuality/tiskove-zpravy/clanky/

http://www.uvex-safety.cz/cz/aktuality/tiskove-zpravy/clanky/kvalita-je-na-dosah-vice-nez-v-minulosti/


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation