Kanadský vítěz daruje charitě $40 milionů na počest své ženy

Často píšeme o vítězích v loterii, a jak jim výhra jackpotu změnila život. Dnešní příběh je o kanadském vítězi, který vyhrál $40 milionů. Tom Christ vyhrál jackpot díky hře loterie o herním systému 6/49 a má losy předplaceny, což znamená, že může hrát výběr svých čísel až rok dopředu. Ale nyní k Tomovo příběhu.

 

Často slyším o loterijních vítězích, kteří pocítí onu dobročinnost a darují část své výhry charitě. A to nezapomeňme zmínit, že většina loterií automaticky daruje část peněz z prodeje losů na charity a veřejné projekty. Ale o takto štědrém výherci se jen tak neslyší.

 

Darovat peníze

 

Tom Crist se již odebral do důchdu, ale v jeho lukrativní kariéře se mu dobře dařilo, zabezpečil své děti, a tak neměl s rozhodnutím darovat peníze na charitu žádné pochybnosti. Tom o svém daru prohlásil: „Rakovina je pro mě velká věc, jelikož na ni moje žena před dvěma lety zemřela“.

 

Tom se tak rozhodl vzdát své ženě poctu a darovat peníze právě na charitu. Možná má jeho štědrost co do činění i s tím, že je Tom Kanaďan, ti jsou známí svým notorickým přispíváním. Jedna dvojice vyhrála $11, 2 milionu v roce 2010. Pár si ponechal pouhá 2% pro případ nutnosti a samozřejmě na další loterijní losy.

Nezapomeňte, že i s MegaLoto.cz máte možnost přispět svou výhrou charitě pod názvem Life For Mothers, každé Euro se počítá !

 

Po výhře v některé z loterií z nabídky MegaLoto.cz budete zajisté moci učinit velký rozdíl nejenom ve svém vlastním životě!

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation