Hledáte kola pro děti? Co takhle náš malý cyklobazar? Praha 4.

Máte-li rádi procházky či projížďky, pak je jih prahy přesně pro Vás. Přístupný je zde jak absolutně překrásný kousek lesa, Kunratický les, o dvě stanice dále narazíme na přehradní nádrž Hostivař s dětským parkem a lesy v okolí, ale jednotlivci i skupinky tady startují mnohé vyhlídkové & historické cyklistické cesty směrem mimo Prahu: Značená trasa na Karlštejn a cesta od Michelského lesa přes Chodov, přes Krč dále směr Kolovraty atd. Také tu mají rozcestí cesty k asi nejlepšímu parku u Prahy, Průhonického parku. A proto je naše opravna kol s cyklobazarem na okraji a nikoli na Praze1.

Náš cykloservis je umístěn na na dohled od Kunrat. lesa, dalo by se říci že leží na cyklistické trase A22 z Hájů do blízkosti Vltavy v Braníku. Naší nejprodávanější službou jsou opavy trekových i jízdních kol – cykloservis, přesto však nabízíme k zapůjčení či koupi i mnoho typů a výrobců horských kol, dětských kol i užitková kola na jízdy po městě, jako jsou např. elektrokola a velmi populární složení-umožňující kola, tzv. skládačky. Co více i pro menší se najde vhodné kolečko. Od kol pro malé děti s rámy 12″ a 14″ rámů, postupně výše až po největší 24″ dětská kola firem z moravy a slezska. Samozřejmě nabízíme na našem krámě širokou nabídku velodoplňků, příslušenství jízdních kol i velký výběr náhradních dílů.

Pro super jízdu do kanceláře – skládací česká i zahraniční kola

Na základě zvýšení poptávky po západní Evropě vzrostl prodej a zájem o cestovní kola, zvláště pak pro každodenní ježdění ve městech. A tu přesně jsou jediným řešením skládací kola, navržená aby se dala sbalit a rázem nemusíte šlapat, skočíte na autobus, či je vložit doma do skříně. Začínáme jedním z perfektních příkladů je skládací kolo Strida LT, váha pod 10kg, s kotoučovými brzdami a klínovým řemenem místo běžného cyklo-řetězu. Ke šlapkám dát řemen je nečekaně přínosné, protože takto vyzbrojen má stroj má trvanlivost minimálně 60 000 Km a je bezhlučný a nemaže, nerezové řetězy vydrží ani ne 5000 kilometrů. Cena v základu je 15 000 kč a mutace mezi 2 stavy jest pod 10 vteřin. Skládacích kol však je přehršel, například český král tohoto odvětví: LeaderFox s kolem do města – Folda, toto technicky perfektní kolo má již z fabriky doplňky typu, světla, kvalitnější pedály, nosič a vyvolávací cenu pod sedm tisíc. V podobné třídě je však výrobců kol desítky, zajeďte se podívat 🙂

Vychutnejte si prostý požitek z ekologické dopravy: Elektrokolo buď pomáhá nebo plně jede za vás

Populárním trendem na dopravu do vzdáleného obchodu jsou elektrokola, například českého výrobce elektrokol, elegantní značky 4Freetime, která má prodejnost i v zahraničí a reagují velmi flexibilně. I elektrokola jsou k dostání ve ve skládacím provedení do MHD, ale jen relativně málo výrobců je má ve variantě s odpruženým zadním kolem, tento brněnský producent jich ale nabízí několik. Okolo deseti takovýchto kol máme schopné být okamžitě k otestování případně koupi. Rozumné elektrokolo na baterie dojede průměrně 40 Km, máme ale i elektrokola co zvládnou dvojnásobek. Hlavní je, že prodáváme a opravujeme kola značek se zázemím náhradních dílů a jistotou že se nepoloží. A další klad je ten, že naše prodejna elektrokola umí i opravit, nejen prodat. Není tedy třeba jezdit až za dovozcem kvůli reklamaci, jak bývá občas bohužel nutno.

I děti jezdí po dvorku? Dětská kola tuzemských výrobců

Dětská kola jsou populární ve s rámem od 30-60 cm, děti si mohou mimo schovávané současně posilovat tělo tréninkem jízdy. Tato aktivita přispěje k navýší rychlost učení se u dětí a fyzická aktivita podpoří boj proti nadváze. Náš cykloservis nabízí u kol rámů 20″ a 24″ kvalitního českého výrobce, kola tuzemské značky CORE, která mají celé tělo z duralu pro rám i příslušenství. Dokonce i pro představce, řídítka, kliky, vidlice, což u jiných výrobců není pravidlem. Kola jsou lehká jak najedený křeček a materiál si si nezadá s koly dvojnásobně drahými. Pro nejmenší dětská kola a odrážedla je nejlepší pro rodinu, česká firma Yedoo. Náš cykloservis má tato kola vždy skladem, můžete se přijít podívat na výběr. Každou sezónu se snažíme nabídnout svým zákazníkům to nejlepší a co nemáme, je většinou dostupné do 2 dnů. Dětská kola nabízíme také v bazaru použitá, nebo na komisi, tedy ještě níže s cenou. Momentálně jsou v prodeji několikera dětská a juniorská kola, je šance je pořídit. Rozhodně tedy sledujte sekci Cyklobazaru, co týden přibývají nová jízdní i dětská kola.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation