Zapojte se do světa modelingu

Chcete nahlédnout do světa modelingu? Nebo se stát jeho součástí? Potom se podívejte na stránky ty.ukaz-se.eu a zapojte se do našeho světa. Na tomto webu najdeš každý den ty nejnovější informace ze světa modelingu. Vše navíc můžeš propojit s facebooku a sledovat novinky a přes svůj facebooku.

Webové stránky ty.ukaz-se.eu nabízejí každý den ty nejnovější informace z modelingové agentury Public Revelation. Agentura Public Revelation zajišťuje manekýnky a manekýny, hostesky pro reklamní kampaně všeho druhu, herce, herečky moderátory, ale také vizážistky fotografy.

Další službou, kterou agentura nabízí je organizace: castingů, konkurzů společenské a firemní večírky sportovní akce, organizace soutěží krásy a promotion prezentace firem catering školy pro modelky.

Pokud se věnujete se modelingu a rádi byste se co nejlépe v tomto světe prosadily, nebo chcete s modelingem teprve začít, sledujte stránky ty.ukaz-se.eu, které Vám ukážou vždy ty nejnovější nabídky z Public Revelation. Modelingová agentura Public Revelation  se zabývá vyhledáváním modelek již 10 let.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation