Jak vybrat kojící podprsenku

Při kojení je kojící podprsenka téměř nutností. Jak ale vybrat takovou podprsenku, která Vám bude sedět? Během těhotenství celé tělo prochází velkou řadou změn a patří k nim i nárůst poprsí. Poprsí se zvětší nejvíce, během prvních třech měsíců, pozdější nárůst je menší. Kojící podprsenka musí splňovat několik požadavků.

Je to především snadný přístup k prsu. Dítě má hlad, pláče a není nic horšího, v této situaci, než zápasit s konstrukcí podprsenky, aby jste se vůbec někam dostali. Kojící podprsenka nemusí být, jak tomu dříve bývalo, plandavá, esteticky nehezká, se širokými ramínky a špatnou nastavitelností. Kojící podprsenka Anita, Vám nabízí komfort, který si zasloužíte. Vybírat můžete ze spousty variant, barev a provedení. Kojící podprsenka Anita je měkce vyztužená a zachová pěkný tvar poprsí. Je lehce nastavitelná, takže si jí uzpůsobíte podle Vašich potřeb. Kojící podprsenka by, se neměla vybírat před osmým měsícem těhotenství. Je lepší, když si koupíte o číslo větší, přece jenom se Vám prsa po porodu, ještě kousek zvětší.
Věnujte čas i otázce látkových plen. Látkové pleny jsou ve světě velice oblíbené a jejich obliba roste i u maminek u nás. Každá maminka chce pro své dítě to nejlepší. Na internetu se dočtete, jaké výhody mají látkové pleny a proč by, jste látkové pleny měla používat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation