Hotely od módních návrhářů

Některé kreace nejuznávanějších módních návrhářů jsou tak kultovní a krásné, že bych se s nimi jeden rád obklopil ze všech stran. Nyní je to možné, a to díky novému trendu v luxusním cestování – stačí si jen zarezervovat hotelový pokoj navržený slavnými módními designéry.

Během několika posledních let se zvýšil zájem o ubytování v nádherných letoviscích či hotelech, jež byly navrženy mistry Haute Couture. Stylové ubytování bylo navrženo módními guruy z tak zvučných módních domů jako jsou například Oscar De La Renta, Diane Von Furstenberg, Christian Lacroix, Armani či Missoni. Podívejme se na ně nyní trošku blíže.

Palazzo Versace, Queensland, Austrálie

Pallazzo Versace - ideální pro vítěze v loterii Pallazo Versace - ideální pro vítěze v loterii

Donatella Versace vzdala hold svém zesnulému bratrovi a navrhla tento okouzlující hotel s 200 honosnými pokoji – velká okna, vlastní balkony a opulentní výzdoba. Vybavení je pouze z domu Versace, včetně přepychového nábytku. V hotelu najdete vše od bazénů, spa, fitness centra a ještě mnohem víc.

Tortuga Bay Resort, Dominikánská republika

Tortuga Bay Resort, Dominikánská republika

Oscar De La Renta dekoroval karibské letovisko v decentním elegantním stylu. Návrhář, který je původem z Dominikánské republiky, krásně spojil exotické prostředí a luxus za použití přírodních materiálů, jako je proutí či dřevo. Resort se nachází na pláži a u golfového hřiště.

Armani, Dubaj, Spojené Arabské Emiráty

Armani hotel - loto životní styl

Giorgio Armani se rozhodl zahájit design nemovitostí hned v nejvyšší stavbě světa Burj Khalifa v Dubaji. Hned jak vkročíte dovnitř, ucítíte Armaniho sofistikovaný styl – minimalistický moderní estetika, kamenné podlahy, speciálně vytvořený nábytek. Další z jeho plánovaných 7 hotelů naleznete v Miláně.

Round Hill Hotel, Montego Bay, Jamajka

Luxus na Jamajce

Ralph Lauren navrhl 36 pokojů plus vily na pláži a učinil z nich naprosto elegantní a sofistikované bydlení. Podlahy jsou z bílého kamene, postele pak z mahagonového dřeva v romantickém stylu, nechybí fitnes, spa, golfový klub a samozřejmě vyžití ve vodních sportech je tu na dosah pro každého. Tento rezort je populární již od 50. let minulého století.

Každý jistě dává přednost jinému stylu ubytování, ale za vyzkoušení by některý z uvedených hotelů stál, nemyslíte?

K nejenom pohodlnému cestování, ale k opravdovému loto životnímu stylu vám mohou pomocijackpoty z aktuální nabídky MegaLoto.cz.

Již dnes stačí zvolit šest správných čísel a pokořit $99 milionový (Kč 1, 89 miliardový) jackpotMegaMillions. Další šanci na opravdu velkou výhru máte zítra v US Powerball, kde jackpot momentálně sedí na $70 milionech (Kč 1, 34 miliardách) a v brazilské loterii Mega Sena, kde se hraje o $34, 1 milionu (více Kč 652 miliony).

Na MegaLoto.cz máte vždy z čeho na výběr. Přejeme vám štěstí s volbou vašich šťastných čísel!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation