Doporučte MegaLoto přátelům a získejte 5 losů SuperEnaLotto !

Ano, je to tak! Čtete správně! Jediné, co musíte učinit, je doporučit MegaLoto.cz svým přátelům či rodině. Provedou-li vámi doporučení hráči transakci na našich stránkách, získáte na svůj herní účet 5 losů SuperEnaLotto ZDARMA.

MegaLoto.cz se vždy snaží zlepšit své služby a zvýšit výhody pro své milé zákazníky. Jsme rádi, když jsou spokojeni a když se o své dobré zkušenosti podělí i se svými přáteli či rodinou.

Doporučte MegaLoto.cz svým přátelům

Na našich stránkách máme speciální sekci nazvanou doporučte nás. Stačí zadat emailové adresy osob, kterým chcete stránky MegaLoto.cz doporučit.

Náš systém automaticky identifikuje hráče, kteří se zaregistrují vaším doporučením. Pokud vaši přátelé učiní transakci na našich stránkách, získáte za každou osobu 5 losů italské loterie SuperEnaLotto zdarma na váš herní účet! Losy nemají omezenou platnost, a tak je můžete použít kdykoliv.

Získejte losy SuperEnaLotto zdarma

Stanete-li se milionářem hraním na losy, které jste získali zdarma – ještě lépe, že?

SuperEnaLotto je největší italskou loterií a patří k nejpopulárnějším i v celé Evropě. Ceny jsou vždy lákavé a losuje se o ně celkem třikrát týdně – v úterý, čtvrtek a sobotu.

Hrát loterijní hru SuperEna je velmi snadné, stačí si vybrat 6 čísel z možných 90.

Zatím největším vyhraným jackpotem byla v roce 2010 částka €177 800 000, v dnešním přepočtu přibližně Kč 4, 8 miliardy! Závratná částka, co říkáte?

Nyní víte, jak dopřát i svým přátelům šanci stát se milionářem!

Nezapomeňte nás následovat na FacebookuTwitteruPinterestu či Google Plus, kde se dozvíte aktuální novinky, výsledky losování a soutěže, ve kterých máte možnost vyhrát hodnotné ceny.

Hodně štěstí ve hře vám přeje tým MegaLoto.cz!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation