Zářivý podzim s Wella Koleston Perfect

Každá žena a nezáleží na tom, je-li to hollywoodská hvězda, modelka nebo jiná moderní žena 21. století neodolá novým trendům barev na vlasy – Wella Koleston Perfect.

Změna každý den

Barva vlasů je výtečný způsob, jak vytvořit novou nezaměnitelnou image. Styl a barva vlasů udává náš postoj a současný styl, kterému přizpůsobujeme vše ostatní – líčení, oblékání. Současně dává ženám možnost měnit svůj styl znovu a znovu. Přizpůsobovat se aktuálním trendům nebo ročnímu období. Nová fascinující barva jednoduše a rychle udává individuální styl jakékoli ženy. Wella nabízí permanentní barvy na vlasy, které vašim zákaznicím doslova učarují. Wella dává prostor pro vytvoření nezaměnitelných, zářivých barev.

Podzimní barvy Wella

Wella Profesionals v čele s jejím kreativním ředitelem Joshem Woodem připravila pro letošní podzim doslova barevnou bombu. Jde o čtyři fascinující barevné odstíny, které dostaly název Kolston Perfect. Wella Professionals spojila jako vždy vynikající kvalitu crémové barvy s nejnovějšími trendy barvy vlasů a vytvořila tak zářivé módní barvy, ze kterých vytvářejí kadeřníci v salonech po celém světě individuální barevné odstíny. Jelikož je každý klient jedinečný a často spoléhá na radu svého kadeřníka a jeho odborné znalosti, je nutné na jeho požadavek odpovědět individuálním postojem a skloubit nejnovější trendy s dokonale barevným stylem. Wella poskytuje stylistům profesionální nástroje, díky nimž mohou určit nejlepší barevné odstíny pro konkrétního klienta. Díky kvalitním surovinám a inovativnímu výrobnímu procesu může kadeřník vytvořit unikátní paletu blonďatých, hnědých i červených odstínů a popustit uzdu své kreativitě. Wella Koleston Perfect výborně kryje šediny a to od kořínků až po konečky.

Krásné vlasy po dlouhou dobu

Dokonalá barva po dlouhou dobu není jen zárukou kvalitní barvy. Pro udržení zářivého nového odstínu je třeba dbát o barvené vlasy. Wella Color Protection nabízí sérii Lifetex, která až o 58% více chrání barvu a udržuje ji stále krásnou, dlouhotrvající a bez vyblednutí. Současně vlasy vyživuje díky komplexu vitamínu E a obsahu meruňkového oleje. Tyto látky chrání barevné vlasy před škodlivými vnějšími vlivy a proti volným radikálům. Vlasy jsou živé s pevnou strukturou a leskem.

Kde nakupuji přípravky Wella?

Přípravky Wella najdete na http://www.cmiral.cz/wella-c-19.html – profesionální obchod s kadeřnickým vybavením a produkty. Rozpoutejte podzimní vášeň s přípravky Wella Koleston Perfect.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation