Vyhrajte s Halloweenskou soutěží na Facebooku

A opět je tu čas v roce obstarat si dýni, sehnat si košťata, kostlivce a vyzdobit si strašidelně celý dům. MegaLoto se připojuje, stejně jako v loňském roce, k HALLOWEENským oslavám a dává do hry €300 (Kč 7 720,–) ! Halloweenská soutěž na MegaLoto Facebook stránkách právě začíná!

Halloween je, pro některé možná i překvapivě, původně keltský svátek Samhain, „ohňové oslavy“, jež se konaly jako oslava Nového roku. Kořeny sahají až do 5. století před naším letopočtem. Keltové věřili, že se během Halloweenské noci zastaví čas a to umožní setkání živých s mrtvými. Zlé duchy zastrašovali maskami a dobrým naopak nabýzeli jídlo na zápražích svých domů.

Pusťte se s MegaLoto do Halloweenských oslav!

pumpkin
Využijte šance vyhrát €300 herního kreditu ZDARMA. Navštivte naše Facebook stránky a zanechte komentář k jakémukoliv ze 3 obrázků inspirovaných Halloweenem a nejlepší komentář bude odměněn, fantazii se meze nekladou. Své komentáře můžete zasílat až do půlnoci 31. října.

Nejlepší komentář vyhrává €300!

V loňském roce zaznamenala tato soutěž u hráčů z celého světa značný úspěch, a proto jsme se ji rozhodli zopakovat. Slavíte také doma Halloween? Zdobíte si strašidelně dům?

Letos mají hráči možnost vyhrát za své komentáře ještě VÍCE. 5 náhodně vylosovaným hráčům přidáme za jejich komentáře dalších 5 losů Mega Millions. Neváhejte proto, dostaňte se do halloweenské nálady a začněte zasílat své vtipné, strašidelné komentáře.

Toto jsou 3 obrázky z roku 2012.

halloweenská soutěž z roku 2012
Těšíme se na vaše komentáře a že se u nich pořádně pobaví ostatní čtenáři i my. Snad vám k dobrým nápadům pomůže také jackpot loterie MegaMillions, který je současně se $75 000 000, přibližně Kč 1, 39 MILIARDY, na prvním místě řebříčku jackpotů!

Poznámka: zasílejte prosím své komentáře přímo na stránkách Facebooku pod odpovídajícím obrázkem.

Podmínky soutěže:
1) Do soutěže budou zahrnuty pouze komentáře zaslané na stránkách Facebooku.
2) Hráči mohou komentovat kolikrát jenom si přejí.
3) MegaLoto.cz si vyhrazuje právo vymazat urážlivé, sprosté či ‚spam‘ komentáře.
4) Uzávěrka pro zasílání komentářů je půlnoc GMT 31. října 2013.
5) Vítězové budou vyhlášeni v pátek 1. listopadu 2013.
6) Ceny budou připsány vítězům v průběhu 1 týdne.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation