Prazvláštní koníčky pro chvíle, když zrovna nehrajete loterijní hry

Několik věcí je stejně vzrušujících, jako hraní loterijních her. Co by mohlo být zábavnější, než vyhrát miliony Euro? Nicméně, losování se nekonají každou hodinu, a pokud byste se začali nudit, můžete začít s některým z podívných koníčků, na které jsme při našem průzkumu narazili.

 

Hledání kovů

Nejdříve si musíte obstarat detektor kovů nebo stroj k nalezení pokladů, jak jej někdo také nazývá. A jde se na to! Obujte si pohodlné boty a vydejte se s přístrojem kolem zahrady, na pláž či jakékoliv místo vám přijde vhodné. Začněte s mašinou pohybovat ze strany na stranu a hledejte. Najít můžete mince, šperky nebo dokonce i poklad, samozřejmě mimo spousty harampádí.

Cosplay

Slovo cosplay je zkratka z anglických slov „costume“ (kostým) a „play“ (hrát). Tato aktivita má svůj původ z Japonska a už od poloviny 90. let se nadšenci oblékají jako postavy z animovaných filmů či mangy. Lidé se nejenom oblékají a líčí jako jejich oblíbené postavy, ale často se i tak chovají. Trend se rozmohl i v jiných asijských zemích, ale například i v USA. Která je vaše oblíbená komiksová postava?

 

Cosplay

 

Kryptozoologie

Tento koníček zkoumá živočichy, o kterých neexistují nezvratné důkazy, ale panují o nich legendy či je o nich známo z historek cestovatelů či domorodců. Nejedná se o zrovna nejlehčí koníček, objevit yettiho či olgoje chorchoje není žádná sranda, vyhrát v loterii se oproti tomu zdá velmi snadné…

 

Bigfoot

 

Vyšňořování psů

Na další z populárních koníčků narazíme v Číně, barví a stříhají srst psům, aby vypadali jako jiná zvířata. V tomto hobby jsou velké peníze, takže pokud si tyto dovednosti osvojíte, můžete si slušně vydělat za přeměnu labradora v tygra. Fantazii se evidentně meze nekladou!

 

 

Tygr nebo pes nebo panda

 

Ať už si některý z výše uvedených koníčků osvojíte či nikoliv, důležité je se bavit a následovat svou vášeň. Klidně raději sbírejte známky nebo stavte hrady ze sirek, jestli vám to přináší potěšení.

Skvěle se můžete také pobavit při hře o ceny z říjnové tomboly Loteria Nacional Extra, jejíž losování v celkové hodnotě €105 000 000 se koná již tuto sobotu. V sobotu se také hraje v US Powerball o další z nadměrných jackpotů – $86 000 000, více než Kč 1, 6 MILIARDY.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation