Surfování trochu jinak

Před několika dny se uskutečnily závody surfování na Huntingdon Beach v Kalifornii. První oficiální závod v tomto sportu se odehrál rovněž v Kalifornii, v roce 1928. Původy tohoto sportu jsou ovšem mnohem starší, kapitán Cook poprvé informovat o surfařích z Polynésie již v roce 1778. Podívejme se, jaké závody se konaly uplynulý víkend.

 

Na Huffingdon Beach se již po páté uskutečnily populární závody v surfování. Na prkně nepředváděl ale triky ani Kelly Slater nebo Mick Fanning. Jednalo se totiž o surfování v kategorii psů. Ano čtete správně.

 

Surfování vyžaduje soustředěnost

 

Čím dál tím populárnější soutěž letos přilákala celkem 2 500 přihlížejících, kteří se pobavili nad výkony 48 přihlášených psů. Závodili psi všech velikostí a druhů, od XL velikostí po ty nejmenší.

Psí surfové závody

 

Závody byly zahájeny v pátek zahajovacím ceremoniálem, v sobotu pak proběhlo expo, soutěž o nejlepší kostým a lekce jogy pro psy. Také si zájemci mohli psy adoptovat.

 

Psy měli letos slušivé kostýmy

 

V neděli pak probíhaly samotné závody v surfování. Každý ze závodících psů musel mít oblečenou záchrannou vestu. Vítězové z jednotlivých kategorií odešli domů s pamětní surfařskou trofejí.

 

Go pro kamera je i v psích závodech nezbytností

 

Závody neslouží jenom k pobavení, ale hlavním cílem je vybrat peníze na místní psí charity a útulky. Letos se pořadatelům podařilo získat pro psí kamarády více než $6 000, více než Kč 113 tisíc.

 

Energii si je třeba schovat na závody

 

Po velké výhře v loterii by každý jistě rád přispěl na charitu. V jedné z našich předchozích anket jsme se ptali našich hráčů, jaká charita je jejich srdci nejbližší. Přispět na děti a zvířata se zdají být zájmem většiny hlasujících.

 

S MegaLoto.cz máte také možnost přispět po své výhře na charitu Life for Mothers.

A jakou výhrou můžete přispět na charitu nejdříve?

Již dnes se losuje v US Powerball o USD 70 milionů, více než Kč 1, 3MILIARDY.

 

Zítra se pak hraje ve španělské La Primitiva o €18 000 000, více než Kč 460 milionů.

 

A v pátek se bude v super populární loterii EuroMillions losovat o €25 000 000, více než Kč 639 milionů.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation